Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mann vs Machine

cien8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z dzisiejszym update. Gdy próbuję dojść do jakiegoś serwera z tymi robotami to szuka mi 3 godziny to w dodatku wywala mi: Failed after 4 retries. Czekałem 3 godziny na to, pomóżcie.

76561198063680646.png
Opublikowano

zeby nie robic nowego tematu wyzale sie ze jak poczekam te 30 min zaczynamy walke i crash hl2.exe przestal dzialac... -.- FUUU

shoob.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od czasu wyjśća MvsM są częstsze zlagowania tf.Zresztą co do tematu to serwery są tak przepełnione że miejsca nie ma i dlatego lepiej się szuka ręcznie:w wyszukiwarce wpisz nazwe mapy i szukaj serwera...xD

Opublikowano

wystarczy w opisie wpisac mvm odświerz poczekaj i masz liste serwerów wbijasz na niepełny serwer gdzies tak 4/6 a jeżeli wyskoczy ci hl2.exe niewysyłaj czy cos takego ze wywali cie pulpt nic nienaciskaj tylko minature team fortess poczekaj i graj też tak mam pomogłem daj + dzieki pa.

PS: jak masz średniego kompa polecam game booster 3

Opublikowano

Wolny net może masz ? . Mi szuka co najwyżej 1 minutę . Jak masz wolny net wyłącz nie potrzebne programy powiązane z internetem . :) gg, skype , hamachi i inne takie .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

tak szukanie serwera tra od 1min-5min a samo dołączenie to kwestia chwili net w szukaniu serwera nie odgrywa dużego znaczenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...