Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet i antywirus

dolar444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie tak jakw temacie bo słyszełem wiele opinie chce sie upewnić.

Czy antywirus na tableta jest potrzebne ? cZy to akurat prawda zę android nie przyswaja wirusów i nie jest zaden antywirus potzrebny an niego ?

Pytam sie gdyż na swoim tablecie wchodze na rozmaite strony bo sciagać ściagam tylko z google play. Ale obawiam sie ze moge cos złapać z tych stron ?

Czekam serdecznie na wasze odpowiedź i z góry dziękuje. Za wszystkie orty przepraszam ale śpiesze sie jak nigdy.

Opublikowano

Nie wiem, nie posiadam tableta, ale na twoim miejscu jakiegoś antywira bym sobie wgrał.

Lepiej dmuchać na zimne :D

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Raczej nie jest potrzebny ,żaden antywirus.Ja na telefonie galaxy s2/iphone 3gs wgl nie mam antywirusa i ,żadnych problemów nie miałem.Jak masz jakiś naprawdę porządny tablet to możesz sćiągnąć ,nie powinien zamulać systemu.

Opublikowano

Ja nie mam, bo wirusa możesz tylko np z kompa złapać xD Bo na tableta raczej nie będziesz pobierał gier 3,5 gb jak komp, tylko z marketu. Ale jak instalujesz grę to czytaj jakie ma prawa np ostatnio instaluje a tu w prawach "Wysyła płatne sms " czy coś takiego, więc wyżuciłem, uważaj bo przez miesiąc aplikacje z wirusami w markecie podniosły się o 20-40%, czyli takie które ci kase zjadają, wysyłają płatne sms i inne duperele, więc powiem po Polsku: "Paczaj na prawa aplikacji i gier"

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...