Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dylemat z pierwszą

Drums

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowy ale samą gre ogarniam , ogarniam wszystkie pojęcia . Narazie posiadam wiedze "książkową" mózg wejdzie wraz z doświadczeniem . Zastanawiam się którą postać wybrać , jeszcze nie mam określonego stylu gry . Ale myślałem nad tymi czterema

- Kassadin

- Karthus

- Blitzcrank

- Morderkeiser

Wiem że dwie pierwsze są trudne do ogarniecia ale nie jest to postać na tydzien tylko juz main więc ogarne bo będę musiał ;) Którą polecacie i dlaczego .

Opublikowano

Blitzcrank support

Karhus - trudny dosyc

Kassadin - Banowany

i w koncu mordekaiser - Super postac ktora potrafi samemu wygrac gre duszek na ad carry i gg penta is easy nie ma many tarcza za spella. Polecam.

1337

Opublikowano

A ja polecę Jax'a.

-bardzo mocny w mid i late

-przeliczniki ad i ap

-tarcza, ktora blokuje AA

-stun

-ulti, które co 3 atak zadaję dodatkowe obrażenia

-dość wytrzymały

-na rankedach insta ban (przynajmniej ja tak mam)

7m9a.png

Opublikowano

@Loveone

On zapewne ma mniejszy Lv niż 30 i nie gra dratów to Kassa może być.

krótko:

Karthus: dobry harras Q, spowolnienie (slow), E jest AoE i leczy nas, Ulti na całą mape, bije każdego.

Blitz: może grać jako support, off tank, AD, AP, Jungler; przyciąga łapą do b wroga, podrzuca, ulti ucisza pobliskich wrogów

Kassadin: mage, midder: Q ucisza, jak bijesz z W to ci się mana odnawia, E spowalnia i zadaje obrażenia, Ulti aka Flesh i zadaje DMG.

Mordekieser: solo top, farmer, ap carry/tank. musi mieć spellwampa: dobry do framienia, nie ma many tylko osłonke która si ładuje jak używasz skilli, ulti daj nam HP, Ult nakłada coś w stylu aka ignita a jak ktoś padnie z duchem to złapałeś nowego poka i możesz nim bić etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...