Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 HackShield Logblock

groky02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765548-U105386.png
 Metin2 HackShield Logblock 

1308765487-U105386.png
http://www.sendspace.com/file/pnysya

1308765590-U105386.png
https://www.virustotal.com/file/e04a785565ead10be707f4fca4d584c678379f6ea1124ff1de374f53a4a097d6/analysis/1345110617/

1308765441-U105386.png
Skrypt do blokady logow hackshielda.
Wrzucamy do folderu z gra i odpalamy.
Jest to jednoczesnie obejscie, nie jest
konieczne uruchamianie gry przez to. 

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po co blokowac logi jak one nic nie zawierają? mozna je przecież otworzyć log viewerem i widać że w nich nie ma żadnych informacji o czitowaniu.

Opublikowano

Niewiem czy to cos da , ale sprawdze razem z fishem od kamera , bo przed chwilą bana dostalem jak lowilem na jego fishu i kumpel tez. Podobno niewykrywalny , ale co zrobić. Przy dzisiejszej konserwacji nie było zadnego update czasem ?

Opublikowano

Wstawiłbyś to na inną stronkę bo z tej nie umiem pobrac? albo napisz jak pobrac z tego shitu...

Opublikowano

Przeciez wrzucilem tam zeby nikt nie mial problemow, jest na kilku serwerach. Tutaj dzialajacy dl:

http://www.sendspace.com/file/pnysya

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Niewiem czy to cos da , ale sprawdze razem z fishem od kamera , bo przed chwilą bana dostalem jak lowilem na jego fishu i kumpel tez. Podobno niewykrywalny , ale co zrobić. Przy dzisiejszej konserwacji nie było zadnego update czasem ?

Może byś pomyślał że ktoś na was zakapował albo zostawiłeś go na noc , A GM lubi w nocy pochodzić po plaży

Opublikowano

Moze ty bys pomyslal i zanim cos powiesz to zapytaj jak bylo , nie lowilem na zadnej plazy tylko na pomoscie w miescie , a łowie tylko jak jestem na kompie i jakby napisal gm to bym wiedzial. Zreszta napisalem do supportu z zapytaniem za co ban to niedlugo dostane odpowiedz to zrobie edita.

PS. kolega tez lowi jak jest na kompie.

Opublikowano

Nie polecam łowić na m2bob , szybki ban kilka-kilkanascie godzin i ban. Na fishu od kamera nie ma banika juz dlugo.

Opublikowano

Nie polecam łowić na m2bob , szybki ban kilka-kilkanascie godzin i ban. Na fishu od kamera nie ma banika juz dlugo.

raczej nie zrobiłem 30 lvl do fb i wciągu 1h załapałem bana a gm nie było bo patrzyłem się cały czas na fb bo jadłem obiad więc HS musiał coś wysłać

EDIT@

mam bana na 4 konta

Opublikowano

raczej nie zrobiłem 30 lvl do fb i wciągu 1h załapałem bana a gm nie było bo patrzyłem się cały czas na fb bo jadłem obiad więc HS musiał coś wysłać

EDIT@

mam bana na 4 konta

Heh też przed chwilą dostałem bana na 2 konta , a 2 gosci obok na fishu lowilo i stoją jak stali , wiec napewno to nie banowal gm. Ale za to m2bobem nabijam w 5 godzin 2konta 30lvl to narazie testuje wszystko ;d , zrobilem sobie 17 kont 30lvl w jakies 3dni , narazie 4 zbanowane , 1 konto po kilku godzinach jak uzywalem erpela 4.4 , a od kamera na tych 3 lowilem i sa juz zbanowane , ale co prawda dluzej niz erpel sie trzymaly ;d.

Opublikowano

Ja jak narazie to na kamera fb jade i juz od 1 mies. nie mam bana ;)

jak możesz to napisz na PW w jakim miejscu łowisz to też sobie tam połowie bo co chwile ban ... ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...