Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Która część najlepsza

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wszystkie oryginalne części Assasina. Nie grałem jeszcze w żadną oprócz drugiej ( i to tylko przez chwilę ) i teraz mam do Was pytanie. Jaka część jest najlepsza i w którą mam zacząć grać? I nie mówcie mi żeby zaczął grać od pierwszej bo i tak pewnie jej nie skończę. Potrzebuje gry na jedno popołudnie :)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Revelations nie jest aż taka długa więc może on przypadnie Ci do gustu. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

@up2 W rzeczy samej Revelations jedna z krótszych części sagi

jak będziesz miał czas to polecam Ci zagrać we wszystkie części

mihcio15.png

Opublikowano

A ja mimo tego co napisałeś, poleciłbym Ci zagrać w jedynkę. Przeszedłem ją w jeden dzień, choć jeśli się nie wciągniesz, nie dasz rady w jedno popołudnie. Dodam tylko, że czułem się jak młody Koreańczyk, tak mnie fabuła wessała :P

2Pac_Signature_by_momo307.png

Opublikowano

@up2 no tak ac też fajne ze względu na fabułe ale nie ma tylu opcji co inne ac np. walczenie hidden bladami :D

mihcio15.png

Opublikowano

Według mnie a jestem zagorzalym fanem najlepsza czesc juz przeszedles ;p Ja po przejsciu II - ujki jeszcze dlugo w nia gralem robiac wszystko na 100% kazda kolejna czesc byla dla mnie rozczarowaniem i pod wzgledem sekwencji i fabuly.. Mam nadzije ze Assassin's Creed III spelni moje oczekiwania i wielu osob ktore dwojke przezywaly radzem z Eziem a nie jak w tych czesciach-dodatkach ani sie wciagnac ani.. takie nic wydali.. Jezeli chcesz grac to graj teraz w jedynke zeby dowiedziec sie kim byl altair a nastepnie w revelations zeby zakonczyc cala (dotychczasowa) historie

Opublikowano

Część druga - przeszedłem w 1.5 dnia ;)

Ta część najbardziej przypadła mi do gustu z powodu różnorodności miast, jest (o ile pamietam) Florencja, Wenecja i jeszcze kilka. W ACB i ACR miasta są praktycznie takie same, taka sama architektura itp. a w AC2 wszystko jest zróżnicowane.

Opublikowano

W pierwszej części assasina widzieliśmy tylko "zajebistą okładke" a w środku czegoś brakowało natomiast kolejna częśc była zajebista , uważam że Assasin Creed II to najlepsza z całej serii gierka , jak możecie zauważyć Brotherhood szybko trafił w nasze palce dlaczego ? Ubisoft od drugiej części próbuje robić gry na szybko i jak widać wychodzi im to trochę kiepsko , jestem pewien że wiele osób kupiło brotherhooda tylko i wyłącznie po potrzebe rozgrywki multiplayer , revilations nie spodobało mi się powodem tego jest "heedeng blade" gra jest bardziej ułatwiona , misje są bardzo proste , jednym słowem nic nie jestem problemem do przejścia jedynie co zrobili , utrudnionego to obrona kryjówek ... nic pozatym a ten "hak" to zapychacz , Pozostaje pytanie Czy Assasin Creed III to też będzie "gówno"

czy czysta zajebistość ? ja ci polecam Assasin creed II moim zdaniem najlepsza produkcja.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Luuuuuudzie :D przecież w AC chodzi o historię! Jak można zacząć grać w grę od ostatniej części?! -.-"

Koleś, wierz mi - jeżeli zaczniesz od pierwszej, to cię wciągnie i zainteresujesz się historią, którą twórcy gry chcą ci przekazać - i potem to już nie będzie gra "na jedno popołudnie".

Opublikowano
o.O Co ja tutaj robię ? Ale ok jak już tu jestem to polecam ACB BrotherHood najlepszy według mnie i czekaj masz wszystkie części Assassina ale niegrałeś w żadną :huh: 8S o.O
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Revelations na początek bo cię zachęci do grania w nastepne części jeżeli o to chodzi. Ale i tak radzę zacząć od dwójki, bo jedynka może zniechęcić.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...