Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bijemy DH = po raz II

MrJigoro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo panie i panowie. Jak wynika z tego filmu :

http://www.youtube.com/watch?v=g4Qcdea2Vko

Avalon potrafi pokazać DH gdzie jego miejsce. Ponieważ nigdy nie udało mi się go ubić chcę to wkońcu zrobić. Zbieram EKIPĘ GRACZY AVALONA do wspólnej przygody.

Rodzina jest zrobiona. Wystarczy że wy odejdziecie z własnej 1 dzień przed LoD a ja już się zajmę resztą. Robię reklamę na całe NT aby zebrać ok 70 graczy do wspólnej przygody. Niestety LoD jest 55lvl+ więc nie mogę tam zabrać każdego.

Piszcie pod tematem :

1. Nick

2. Lvl

3. Sp Wody ( chyba ze mag to napiszcie też jakie macie hollki )

Pozdro

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

To nie ja nagrywałem. Ja nigdy nie biłem DH ale chcę to zrobić

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

Ubicie DH to skład 15 osowbowy. Pięciorgo magów, dwóch z nich holly, trzech blue.Trzech wojowników, jeden warek na targeta z resem +110 na ogień, reszta blade.No i siedmioro łuczników z czego czterech to Rangi a reszta WK.Każdy z nich z resem +80% da rade, jeżeli na s3 z taką ekipą dali rade, to na s1 napewno :D Ale średnia lvl'a to około 70^ . Czy w fam nie może być 50 osób ? +zarząd itd.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Stary, 15 osób ma ubić dh jak dh jest przez 1 MINUTE? weź pomyśl logicznie. A do fam robie tak że jak wejdą na LoD to odchodzą z fam i dodaje kolejnych

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Od czego rang ma to śmieszne na kryta ? Wchodzi Ci i same kryty, jeżeli będą mieli łucznicy dobre eq to w czym problem !? Ja go nie widzę ! Myślę logicznie ! Jeżeli uważasz że jestem głupi to sorry -.- Jakoś VeaVictis dała rade -.- I tutaj nie ma SP +15 a u was 2/4 graczy ma !

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

nie mówię że jesteś głupi ale 2/4 graczy z +15 to już od dawna mam w składzie. ( 1ns i Efas na 100% )

Ja się dzisiaj spytam czy serio ubili bo jakoś w to nie wieże.

A ten de buff od ranga na moby z wysokim poziomem nie wbija, podobnie jak na kartosa na bb

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Jest jakis film jak VV ubija dh? Na yt zadnego nie widzialem, nie wierze, ze ubili w 15 osob. Myślę, ze jeslic chcesz ubic dh to powinienes brac 75/80+ z kox sp.

Opublikowano

Kiedyś tak było. Teraz jak jest A5 i są te bronie to nawet 40 osób 70+ ubije, wystarczy że jest kilku wojów z pro kryształką i loopel ( blade +13/14/15 i eq u7+8 ) to na easy zchodzi.

jigorus.png

By Harukimisu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...