Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PBDO-Bot

miedz10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem gdy chce zalogowac zeby bocil wyskakuje :

10:24:36: DarkOrbit game client has been changed. Going into sleep mode and waiting for update now.

Wykrywalny czy co?

smiech.gif
Opublikowano

Tak na prawdę wzmianka o darmowym pedo bocie zagościła chyba tylko na tym forum :P i korzysta z tego kilka osób bo reszcie albo nie działa albo nie potrafią sobie poradzić.

Opublikowano

powiem krótko: japierdole... jak wy chcece bocić zagranicznym botem, skoro nieznacie nawet podstaw angielskiego? pisze jak wół, była aktualizacja klienta, czekać na aktualizacje bota. współczuje modom, którzy muszę zamykać kilkadziesiąt tematów po każdej aktualizacji, właśnie tego typu. pozatym, zły dział.

0xnng.png
Opublikowano

po pierwsze nie ten dział po 2 aktualizacja jest po 3 jak ty sobie chłopie radzisz z taskami ?????

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

zły dział , co za tym idzie - raport

dziwi mnie to że nikt nie potrafi w google translate chociażby wpisać tego co wyskakuje i zobaczyć czy nie przetłumaczy, a dopiero później pytać ..

Bo teraz nastały czasy JPRDL, CHWDP i "nie chce mi się" ;)

Pozdrawiam, Kaśka.

Opublikowano

powiem krótko: japierdole... jak wy chcece bocić zagranicznym botem, skoro nieznacie nawet podstaw angielskiego? pisze jak wół, była aktualizacja klienta, czekać na aktualizacje bota. współczuje modom, którzy muszę zamykać kilkadziesiąt tematów po każdej aktualizacji, właśnie tego typu. pozatym, zły dział.

jakbys nie wiedzial dziecko wiem o co chodzilo ze update tylko chcialem sie upewnic bo nie wiedzialem czy da sie to naprawic czy cos wiec

Grzeczniej chlopcze

smiech.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...