Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Po aktualizacji...

sssss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

dziś wchodzę do kolejki jakiś koleś nie dał accept i te okienko wisiało przez 5 minut i się nic nie działo nareszcie znikneło ide do drugiej kolejki i pisze że mam kare za wyjście z Queue i nie pisał czas tylko był napis i samo return robię reloga wchodzę na konto i mam napis że wyszedłem z gry i gdy daje reconnect nic się nie dzieje o co chodzi?

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

Witam

dziś wchodzę do kolejki jakiś koleś nie dał accept i te okienko wisiało przez 5 minut i się nic nie działo nareszcie znikneło ide do drugiej kolejki i pisze że mam kare za wyjście z Queue i nie pisał czas tylko był napis i samo return robię reloga wchodzę na konto i mam napis że wyszedłem z gry i gdy daje reconnect nic się nie dzieje o co chodzi?

mozliwe ze miales polaczenie z gra i nie mogles sie polaczyc jak byles w kolejce nawet tego nie zauwazyles ale dostales dezertera za wyjscie z kolejki Proste :P

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

ale dlaczego mam komunikat że wyszedłem z gry już go mam godzine i nic nie mozna zrobić

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...