Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Nie mogę wgrać plików .jar na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Wczoraj wykupiłem serwer 10-slotowy z hostowni mineserv.eu. Serwer działa, jest okej. Ale nie mogę wgrać żadnego pluginu bo nie da się wgrać żadnego pliku .jar na serwer ! W Total Commanderze wyskakuje "Przesyłanie pliku nie powiodło się"... Co mam zrobić w takiej sytuacji ?

@Edit

A za to W Panelu zarządzania serwerem, gdy chcę wgrać, to wyskakuje:

Checking files:

• File AuthMe 1.3.1.zip is OK

Transferring files to the FTP server:

• Processing archive nr 1: AuthMe 1.3.1.zip
    • Created directory /plugins/AuthMe 1.3.1/
    • Could not copy file /plugins/AuthMe 1.3.1/AuthMe.jar
    • Copied file /plugins/AuthMe 1.3.1/Upload..txt

Daj Like'a ;D

Opublikowano

A robisz to przez program do FTP i wysyłasz pliki do folderu PLUGIns? W ogóle to mineserv ma chyba specjalny panel do tego. Może cos robią na serwerach, jak sie nie da nadal to napisz do suportu

1346184056-U684255.jpg

Opublikowano

Wejdź w ftp servera za pomocą TotalComader lub Fillezilla i tam wrzuć pluginy jak pomogłem daj like :)

31058703838938529879.png

Brzydki Zły i Szczery <3

Opublikowano

A robisz to przez program do FTP i wysyłasz pliki do folderu PLUGIns? W ogóle to mineserv ma chyba specjalny panel do tego. Może cos robią na serwerach, jak sie nie da nadal to napisz do suportu

Wejdź w ftp servera za pomocą TotalComader lub Fillezilla i tam wrzuć pluginy jak pomogłem daj like :)

Ściągnij program Filezilla i podajesz port i tp.

Wgrywam to przez Total Commander'a... Już ze 100 razy zmieniałem Bukkita i nadal nic...

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Wgrywam to przez Total Commander'a... Już ze 100 razy zmieniałem Bukkita i nadal nic...

Welcome to Ownserver ! xD

To spróbuj napisać do administracji ownserver xD

31058703838938529879.png

Brzydki Zły i Szczery <3

Opublikowano

Ja sie znam w takich wsprawach servera daj mi ip to zalatwie sprawe

a dasz mi nagrode :)

:D

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Wiem , że może nie na temat ale mam prośbę o pomoc. Mianowicie gdy pobieram z neta (Mozilla Firefox) pliki .jar jest ok. Wchodze folder w pobrane i pisze mi że ten plik ma 0kb i nie moge tego odpalić bo wyskakuje error. Jest to plik switchbot v3_0_0_5 do prywatnego servera metin 2 XenoxMT2 . Co z tym zrobić ? PROSZE O SZYBKĄ POMOC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...