Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] SP'ki, jestem w tym zielony.

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Chciałbym się spytać:

1.Czy da się kupić SP za kasę którą zbieram z potworków albo za kase za NosDolary?

2. Ile ok. kosztuje SP 1 i SP2 na serwerze avalon?

3. Czy opłaca się kupować czy czekać na 36 lvl i robić samemu?

4. Jestem łucznikiem 26 poziom. Mam łuk z CP 25 +3. Nosić go?

Może jest jakiś lepszy? Gdzie dropnąć? Gdzie kupić, albo coś w tym stylu.

Opublikowano

Hejka.

Chciałbym się spytać:

1.Czy da się kupić SP za kasę którą zbieram z potworków albo za kase za NosDolary?Jeżeli uzbierasz wystarczającą ilość to możesz odkupić od innych graczy

2. Ile ok. kosztuje SP 1 i SP2 na serwerze avalon Myślę że pudło sp (99N$) + 100-200k

3. Czy opłaca się kupować czy czekać na 36 lvl i robić samemu? No raczej robić. Chyba że masz 20kk+ to możesz kupić już +7/8/9

4. Jestem łucznikiem 26 poziom. Mam łuk z CP 25 +3. Nosić go? Raczej tak. Ponoś go do 40lvl chyba że dropnie ci jakiś z cp

Proszę

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

1.Tak za kase którą zbierasz możesz kupić sp lecz to są wielkie sumy :< , za nosdolary możesz kupić pudło sp i wtedy z tej dużej sumy robi ci się mała :D

2. To zależy od joba i + - jeśli byś chciał najgorszą to + 7kk :)

3. 1/2/3 sp lepiej samemu zrobić 4 najlepiej kupić :)

4. Spróbuj zrobić go na +4 lub +5 wtedy będziesz miał troszkę lepsze dmg , noś go :P

Opublikowano

Hejka.

Chciałbym się spytać:

1.Czy da się kupić SP za kasę którą zbieram z potworków albo za kase za NosDolary?

2. Ile ok. kosztuje SP 1 i SP2 na serwerze avalon?

3. Czy opłaca się kupować czy czekać na 36 lvl i robić samemu?

4. Jestem łucznikiem 26 poziom. Mam łuk z CP 25 +3. Nosić go?

1. Zalezne od tego jaka karte chcesz kupic i jakie ma ulepszenie. Te lepsze (mowa tu o 90j+ +9 w gore) kosztuja w pudlach 20kk+

2. Patrz pnkt 1

3. Robic samemu na niskim lvlu.

4. Zalezy jaka unikalnosc.

Opublikowano

A takie pytanie. Karty SP za pomocą czego się ulepsza?

Za pomocą zwojów

Oczywiście żeby ulepszać sp musisz mieć kasę i itemy które są potrzebne :>

Opublikowano

A gdzie kupuje się zwoje i za ile? I jak te skrzydełka zdobyć(nie złośćcie się, jestem newbie)

Zwoje po 300k , Rynek - Nosbazar , skrzydła to zalezy jakie +1kk :)

Opublikowano

@up

Nie zrozumiales o co on pytal.

@Topic

To nie skrzydla, a piora. Ceny zwojow juz ci podalem 2 posty wyzej, piora 16-19k, Krysztaly Pelni Ksiezyca (tzw "fm" od skrotu Full Moon) 5-6k (to ta fioletowa kulka, gdybys niewiedzial), 3 ost obrazki to dusze- zielona, czerwona i niebieska, na ogol bardzo tanie nieprzekraczajace 1k

Opublikowano

Powiem Ci tak.Jesteś początkujący a do 55+ zapomnij o skrzydełkach bo nic praktycznie z nie dają (no wyjątek to cenne pkt; D ).Nie kupuj pro rzeczy nic w tym stylu !!! Zbieraj spokojnie sobie na ostatnią kartę specjalisty tzw. WK

http://www.youtube.com/watch?v=xpJWYQm98Lg

.Teraz graj i nie martw się o nic.Wszystkiego dowiesz się w grze !!! Jak grasz na s3 pisz od mojej nowej postaci Herkules . Wrazie problemów Ci pomoge.Duszki są po 15k na s3 -.- Konserwacja no cóż trzeba czekać.Ja już sobie takiego fajnego krissa kupiłem i potrzebuje 30 ND na pefumy a tu ni ma jak nupa expić !!! Już po :D

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...