Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serverowe Do Hamachi 2

Tivens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

To juz jest moj drugi temat w pierwszym powiedziano jak rozwiazac problem i zamknieto temat nie dając mi możliwosci ponownego odpisania, więc robie drugi temat. Napisze jeszcze problem. Otóż pliki serverowe do servera pod hamachi sciagniete z linka z poradnika u mnie zawieraja co innego niz to co koles pisze w poradniku. Otóż on pisze cos o dysku i komputerku naomiast ja mam tylko dysk + archiwum winrara, ktorego nie moge wypakowac. W 1. temacie napisali mi, zebym wypakowal pliki programem 7zip i zamkneli go. No to wio sciagnalem 7zip wypakowalem i wypakowalo sie to samo. Sciagnalem inna wersje 7zip'a i to samo. Więc o co tu chodzi ?

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano
sa 1 pliki nie ma innych

7 ZIPEM WYPAKOWUJESZ 1 PLIK (.exe) wpisujac haslo (mcncc.com), I po rozpakowaniu masz tam 2-3 archiwa i 2x pliki (vhd, vmc)

Opublikowano

No, a co ja robie ? TT_TT Jest jeden pliczek przeciez, ja go wypakowuje i mam taki dysk, jakiegos motylka, ktorego jak wlaczam to mi sie wlacza strona mcncc.com , rara ktorego jak wypakuje to jest launcher i drugiego rara, ktorego nie moge wypakowac, bo jest blad (-; a sciagam to samo co wszyscy ...

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

• Dodaj nową pozycję...