Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy jest taki czit ? łatwo zarobić lajka

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanko czy jest taki hack na privy co ustawiasz sobie komendom na przykład warp i tam nazwa tego warpa i kiedy wpiszesz /warp ta nazwa to cie tam tepa nie koniecznie musi być to warp może to być /tele i tp po prostu coś takiego jak zwój teleportacji bo na tym servie co ja gram to zwój teleportacji nie działa. I jak znacie coś takiego to dajcie linka a ja się odwdzięczę i dam lajka.

Ps

Jeżeli nie ma takiego czegoś co opisałem up to dajcie linka to jakiegoś hacka do teleportowania się bo na kamermodzie nie ma takich opi jak bym chciał aa i nie dawajcie Kamermoda.

images1lzh.jpg
Opublikowano

Kiedys w metin2mod.tk takie cos bylo, nei wiem czy to jeszcze dziala na CandyLOngju dzialalo, lcz to z 2 lata temu :P sprawdz pobierz moda i juz

Bylo tk ze klikales prawym na moobka i miales "warp" klikales i przenosilo cie

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

na nowych pikach serwerowych(prawie wszystkie dedyki takie maja) nie ma opcji teleportowania się np ze spotu dzików do m1 itd jest jedynie w kamermodze opcja teleportowania się w prawo/lewo góra/dół o kilka metrów co kliknięcie, to omija tą blokade. Ściągnij kamermoda i nacisnij F6 tam powinienes to znalezc

Screen:

http://scr.hu/0qru/iwi0k

Opublikowano

Do zwykłego to tylko mh, jest opcja SH.

http://www.mpcforum.pl/topic/452647-dlmultihack/

Ustaw na 650, a nie 999 to nie będzie cofać.

Opublikowano

A jeszcze 1 pytanko czy jest taki hack który pozwala się tepać do danego gracza ?

Jeśli jesteście na tej samej mapie to w kamermodzie (przynajmniej kiedyś) było taka funkcja, że klikało się na minimape i na wybrany obiekt naciskało się CTRL.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...