Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie po reworku

Lexiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio czytałem na tym forum,że można sprzedawać postacie po reworku.Pare osób sie chwaliło,że sprzedało np. twitcha czy tam evelynn.

Pomyślałem i też wysłalem ticketa i tutaj zaczybają się schody.Odpisali mi,że nie robia tego tylko czasem wyjątkiem.Moje pytanie jak ktoś wysłał i mu przyjęli , czemu mi nie?

Napisałem, postać mi się nie podoba po reworku i miałem ja dość trochę.

Opublikowano

Twitcha miałem grubo przed reworkiem evelynn nie pamiętam był to czas koło reworka

Zaraz dam edit e-maila

Hello. I heard about possibility of returning the champion after remake, so I'm asking if I could give: Twitch and Evelynn? I bought them long time ago, but after remake, they aren't the same champions, wich I liked to play.Champions to return: Twitch, Evelynn. -------- To mój

Greetings Summoner,

I apologize that you are not completely satisfied with your purchased content. Our current policy is that we do not offer refunds, although we do sometimes make one-time exceptions to that policy.

There is a record of a refund on your account, so I am sorry to say that I cannot assist you with this refund or complete any future refund requests.

For some handy tips on how to choose the right champion or skin please visit this Knowledge Base article: link do supportu

Please let me know if you have any other questions or concerns.

Best of luck on the Fields of Justice.

Best regards,

Kazzriak

Riot Games Player Support

Opublikowano

Piszą, że już sprzedawałeś postacie.

Spróbuj napisać do polskiego supportu, może oni to inaczej zinterpretują.

Opublikowano

I napisz, ze chcesz ZAREKLAMOWAC, a nie sprzedad. Ja szykuje sie do reklamacji Katariny i mam pytanie: jesli mam so niej skina, to po reklamacji zwroca mi tez rp za skina?

Opublikowano

Podam mój przykład:

Hello. I heard about possibility of returning the champion after remake, so I'm asking if I could give: Twitch? I bought them long time ago, but after remake, they aren't the same champions, wich I liked to play.
Detalis of my account:
Username: xxx
Summoner Name: VeroxPL
My new E-mail:  xxxxx
Server: Eu nordic/east
Champions to return: Twitch,

Tam gdzie xxx to dane których nie podam wam :D.

Odpowiedzieli:

• Greetings Summoner,
    We do not do this normally, but I was able to make an exception and have refunded this content for you.
    The points have been added to your account, but they may not display properly until you go to the Store and attempt to make a purchase. You do not need to complete the purchase as the value should correct itself before you complete the transaction.
    If you happen to have been online while I was operating on your account, you may notice a short ~5 minute hold on your account. This is just to allow the database to re-sync and will be over shortly.
    This is a one-time exception. Your account is no longer eligible for any further refunds or changes to your current request as the refund has been completed.
    Just to let you know I have closed this request. If you have any other questions that are not related to this refund please feel free to create a new request here:
    [url="https://support.leagueoflegends.com"]https://support.leagueoflegends.com[/url]
    FIST PUUUMMMP!!!!
    WiLd ChiLd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja sprzedalem w przeszłości 1 postać,bo nie wiedziałem,że można tylko raz.

Niektórzy sprzedają postacie nawet kilka razy,więc nie wiem jak z tym jest.

Opublikowano

Zwrotu 3 postaci można dokonać jednorazowo.

A co do reklamacji, Jak sami piszą mogą zrobić jednorazowy wyjątek, gdy już reklamowałeś jakąś postać nie możesz tego zrobić drugi raz.

Opublikowano

To jak nie reklamowałeś to w moim mniemaniu powinieneś mieć taką możliwość.

Trzeba pamiętać, że dużo zależy od tego na jaką osobę trafisz ;]

Próbuj, próbuj i jeszcze raz próbuj ;]

Dodam jako ciekawostkę, że mój kolega mimo oddania 3 postaci pisał ciągle do supportu, że chciałby oddać 3 postacie.

Oczywiście ciągle dostawał odpowiedź: nie...

Ale on ciągle pisał i po paru miesiącach oddał 3 postacie, aż sam się zdziwiłem.

Opublikowano

" Hello. I heard about the possibility of return champion after remake. so I ask if I can give: Twitch. I bought it a long time ago but the remake. It is no longer the same champion, wich I liked to play. " Ja napisałem tak i przyjęli ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...