Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jaką Postac Wybrac ?

ProGam3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema uzbieralem juz troszeczke pz i mam zamiar kupic jakas postac :rolleyes: aktualnie gram Lux <3 zdecydowanie wole dystansowcow :D dobre dmg i zeby nie byl papier :D

moze Brand ?

albo Ezreal ?

albo jakies inne wasze propozyje B) z Gory Dzieki za odp ! Pozdro :)

2544970652.png

Opublikowano

Ja lubilem nawet grac dravenem ale jest troche papier. A moze heimendinger? xD ja go lubie :P ma wiezyczki i mida ogarniesz

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

polecam talon na 1vs1 prawie 100% ze wygrasz dobre ulti +escape system w ulti niski cd w miare dobra postać na minda 6300 cena Ad

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Zadaj pytanie tu:

http://www.mpcforum.pl/forum/475-wybieranie-championow/

Pamiętaj o zastosowaniu szablonu.

A do tematu polecam Branda. Nie jest znowu papierkiem, a jego R w TF'ach potrafi czasem wziąć pentakilla. Nie trzeba go nawet bardzo feedować.

Game Over

Opublikowano

Brand tym swoim ultem robi apokalipse ;) w tf. Ale Ryze robi w choy dmg ,w late ma *nieskonczonosc* many , a papierkiem nie jet ,bo .. Dajmy takiego frozen hearta daje mane czyli atak i pancerz wiec jest git, to samo banshee mana hp i mresy. I kosztuje tylko 450 ip. Sory za bledy pisze z telefonu . Pozdrawiam Camo.

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...