Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

21lvl - Drop Riba

michal418

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SZOWINISTA. TĘPIIIIIĆ ! Skoro zadałeś pytanie a kobieta odpowiedziała na nie zgodnie z prawdą to w czym problem? Nie rozumiem Twojego problemu :< A spróbuj drobić na 25 tak btw, powinno być lepiej niż 21.

Opublikowano

Riby najlepiej dropic pomiedzy levelm 22-27. Nie wiem dlaczego ale z tego co sie orientuje wtedy jest najlepszy drop. Warto zakupic rekawice zlodzieja na 7/14 dni i spokojnie wydropisz kilkanascie ribow ;)

Opublikowano

O ile się nie mylę(a mogę) to drop z moobów jest +/- 15 lvli różnicy względem naszego, więc jakim cudem ma dropnąć mu rib na 21lvlu jak "najsłabszy" moob ma 38lvl? ;)

Weteran
Opublikowano

Dobij 25 i śmiało możesz dropić, chociaż jeżeli chciałbyś trochę ribów zdobyć, to bardziej polecam Ci wbić 10 lv i iść na przeklęte.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

O ile się nie mylę(a mogę) to drop z moobów jest +/- 15 lvli różnicy względem naszego, więc jakim cudem ma dropnąć mu rib na 21lvlu jak "najsłabszy" moob ma 38lvl?

nie wiem czy to prawda ale włąsnie na 21 mi rob polecial , ale aktualnie mam 25lvl

Opublikowano

Wg mnie nie poleci ci na 21 lvl . Zresztą pewnie nie dasz rady wziasc na klate wiecej niż 3 grupki . Na 25 lvl już powinny lecieć ;)

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Opublikowano

Ostrzeżenie dodane przez Gamus za Nie zmieniaj poziomu w 21lvl - Drop Riba.

Tylko ostrzeżenie słowne.

O co ci kurwa chodzi

Opublikowano

Po 1 do tematu - dobij 25/30 lvl i wtedy idź.

po 2 - Jak masz cos do Gamusa to napisz mu pw, a nie pisz w temacie.

po 3 - Z takim podejściem do kobiet życzę udanego życia rodzinnego i seksualnego ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano

z tymi kobietami się wydurniałem , więc bez urazy , i co to tego Gamusa nie wiem gdzie to się pisze i wgl więc napisałem tutaj bo nie wiem o co mu chodzi

Opublikowano

Dropnie na spokojnie, mi kiedyś poleciał Rib na bodajże 42 -/+ lvl, na ezotach koło Świątyni Hwang :D

josemousignature.jpg
Bywalec
Opublikowano

Za czasów, gdy grałem na PL to ja je dropiłem na 35 poziomie. 4 godziny z rana i nazbierałem ok.3-6 RIB'ów dziennie. Bez rękawicy.

Opublikowano

Dobry drop jest do 30 lvl, potem jest już trudno dropnąć riba, co najwyżej jakieś śmieci typu ezoteryczne przewodniki i itd...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...