Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zmiany w NFS WORLD

WbijamPoHackaxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość pochodzi ze strony: http://www.forum.ea....142.page#222948

Do tej pory powiedzieliśmy już o tym, jaki wpływ na samochody oraz ich oceny będą miały nowe Klasy. Najczęściej pytacie się o to, jak zmieni się tuningowanie osiągów. Dzisiaj przedstawimy informacje właśnie na ten temat.

Przede wszystkim, Części nie będą już podzielone na klasy. Po wprowadzeniu nowych Klas, wszystkie części będzie można instalować w dowolnych samochodach. Warto zaznaczyć, że wszystkie części w magazynie i te zainstalowane w samochodach, będą zastąpione częściami bezklasowymi.

Wyjaśniamy: NIKT NIE STRACI ŻADNYCH CZĘŚCI bez względu na to, czy są w Waszych magazynach, czy są zainstalowane w samochodach! Istotnie, Waszym częściom zostaną tylko

zmienione nazwy. Co więcej, stare Pakiety części Klasy 1., 2. i 3. przestaną istnieć. Przy nowych Klasach, w grze będą Srebrne, Złote i Platynowe Pakiety Kart. Każdy z nich będzie zawierał 5 kart, z których każda będzie mogła zawierać dodatkową gotówkę, Power-upy lub części tuningowe:

Platynowy Pakiet ? co najmniej jedną część Ultra

Złoty Pakiet ? co najmniej jedną część Profesjonalną

Srebrny Pakiet ? co najmniej jedną część Wyścigową

Części Ultra są najlepszymi dostępnymi częściami w grze i zapewniają ogromny wzrost osiągów, więc jeśli szybciej chcecie ulepszać samochody, zainteresujcie się nowymi Platynowymi Pakietami.

Kolejną ważną zmianą jest to, jak części będą wpływać na klasyfikację samochodu. Kiedy zainstalujecie jakąś część, zauważycie, że teraz będą one miały wpływ na wszystkie trzy parametry (prowadzenie, przyspieszenie i prędkość maks.). Na przykład, zainstalowanie nowego silnika, zwiększy przyspieszenie i prędkość maks., ale także i prowadzenie. Jest to spowodowane tym, że parametry części będą wskazywać, jak bardzo zbliżą do maksymalnych wartości parametrów prowadzenia, przyspieszenia i prędkości maks., które wpływają na ogólną ocenę samochodu. W skrócie, części z jednym wysokim parametrem są dobre, ale ważniejsze będzie, szukanie kart z wieloma wysokimi parametrami.

Trzeba także odnotować, że pakiety wizualne za gotówkę, nie będą już odblokowywane przez poziom kierowcy. Podobnie jak pakiety tuningowe, je także będzie można instalować bez względu na aktualny poziom kierowcy.

W końcu, po wprowadzeniu nowych Klas, wszystkie Części Uliczne będą dostępne za gotówkę w grze!

Nowe Klasy samochodów, wprowadzą więc kilka zmian w systemie tuningowania samochodów. W następnej części powiemy Wam o zmianach innych elementów Kryjówki.

Dla mnie wygląda całkiem nieźle, a jakie jest wasze zdanie? ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

dorzuć screnszot ;P ;) a co do tematu to jak widać Mało Maślane. ;P tzn nowością jest to że części nie będą dzielone na klasy reszta analogicznie to poprzednich nowinek na temat zmiany klas.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Żadna sensacja, ale zmiany jak najbardziej na plus. Ten wpływ np. silnika na prowadzenie wozu, bardzo ciekawe. Najbardziej mnie ciekawi, jak pozmieniają staty aut i które teraz będą najlepsze. Pisali, że będą chcieli odzwierciedlić prawdziwe osiągi wozów, więc niewykluczone, że wozy które są aktualnie słabe lub średnie, po tych zmianach będą bardzo dobre :). Mam taką nadzieję, bo w tej grze jest wiele wozów, które w realu są super, a tutaj dość słabe.

BTW. Stawiam, że "pogorszą" trochę MR2, bo jak dalej będzie taką rakietą, to bez problemu będzie wygrywać z wozami z wyższych klas. Chociaż mi tam odpowiada jak teraz jest, bo mam MR2 :P.

Ja osobiście myślę, że przez te wszystkie zmiany World zmieni się na lepsze, gdyby jeszcze tylko czat naprawili, to byłoby świetnie^^.

Opublikowano

No wszystko może być dobre, bo mam full magazyn pro części ale tylko do t1 i t3, teraz będe mógł wstawić do wszystkich :D

Parametry ciekawe, ale nadal w głowie siedzi mi klasa S. Overrall od 700 do 1000. Albo zwiększą % części, albo dodadzą super elitarne auta [może nawet bugatti :D] lub zwiększą overrall niektórych aut- do 1000?! Ciekawie

A platki jak platki, nadal najlepsze, ale nie zamierzam wydawać kasy na nie :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wszystko fajnie wygląda jak jest napisane ale czy tak będzie w praktyce - oby.Dzięki temu World na pewno coś zyska.To co mówił Flinn - że pogorszą MR2,bo tak powinno być z nowym systemem,tak samo z Japońcami że powinny się świetnie prowadzić a nie jak pudła.Bo ta MR2 przesadzona jest,a taka np: Supra słabiutka i nikt nią nie jeździ a powinna być dobra.Dla mnie wilki plus to że części wkłądane do wozy będą miały duży wpływ na prowadzenie czy przyśpieszenie bo przedtem prawie niezauważalna była zmiana prowadzenia - no może nie we wszystkich autach.

@Up ja myślę że te auta co są teraz w T3 - oczywiście niektóre - będą miały te 700-1000 overall tylko że je przegrupują do innych klas.Takie CCX czy Viper ACR noi Porshe Carrera GT pewno będą w tej klasie.

Dobra dobra,fajnie ale dlaczego nic nie mówią o Dragu.....

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

No no no,zapowiada się całkiem nieźle.Ciekawe kiedy mniej-więcej to wprowadzą?bo chciałem już kupić auta a nie mam miejsc w garażu:D no i tyle częsci leży bezuzytecznie xD

Opublikowano

Będzie pewnie podczas kolejnego patha, czyli za tydzien w środę. Ale w końcu to ea i nie wiadomo, czy słowa dotrzymają.

Btw, eee, a gdzie drag?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Żadna sensacja, ale zmiany jak najbardziej na plus. Ten wpływ np. silnika na prowadzenie wozu, bardzo ciekawe. Najbardziej mnie ciekawi, jak pozmieniają staty aut i które teraz będą najlepsze. Pisali, że będą chcieli odzwierciedlić prawdziwe osiągi wozów, więc niewykluczone, że wozy które są aktualnie słabe lub średnie, po tych zmianach będą bardzo dobre :). Mam taką nadzieję, bo w tej grze jest wiele wozów, które w realu są super, a tutaj dość słabe.

BTW. Stawiam, że "pogorszą" trochę MR2, bo jak dalej będzie taką rakietą, to bez problemu będzie wygrywać z wozami z wyższych klas. Chociaż mi tam odpowiada jak teraz jest, bo mam MR2 :P.

Ja osobiście myślę, że przez te wszystkie zmiany World zmieni się na lepsze, gdyby jeszcze tylko czat naprawili, to byłoby świetnie^^.

Jak zmienią coś w mr2 to kończę grę :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...