Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem PLAY

Arnold2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam problem kiedyś grałem w wr i chciałem wrócić dowiedziałem sie paru rzeczy że warrock teraz nexon itp. dowiedziałem sie również że jak założe konto i uruchomie gre przez PLAY na stronce to dostane retaile i dinary tymczasem gdy tak robie wyswietla mi sie stronka z ktorej musze pobrac setup, pobieram instaluje pisze ze instalacja przebiegła pomyślnie po czym klikam PLAY i znowu stronka z downloadem;/ ale po h** skoro juz to mam zainstalowane? prosze o pomoc, dziękuje.

Opublikowano

Właśnie musisz być zalogowany bo inaczej się będzie wyświetlać downoland. ja po rejestracji na nexonie odpaliłem przez warrock exe i mam retaile. Jeśli nie zadziała na innej przeglądarce to odpal normalnie.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Po upewnieniu, że jesteś na pewno na stronie nexona, odśwież witrynę. Najlepiej użyj przeglądarki Mozilla Firefox lub Internet Explorer (o dziwo się sprawdza).

Pozdrawiam,

Oka~.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...