Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]PROBLEMY dotyczacy zmiany hasła

MichuSir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! mam prblem ze zmiana hasla do konta warrock znam poprawny email lecz lipa jest troche z data i z imieniem i nazwiskiem poniewaz nieprzykuwalem do tego zbyt duzej uwagi gdy zakladalem konto :( . W przybizeniu moge podac tylko date ur. i Imie i nazwisko bo dokladych nie znam. Istnieje taka mozliwosc jak przypnonie tego i wyslanie tego na maila lub jakies ticketa wyslac. Prosze o pomoc PILNE STAWIAM LAJKA! ps. sory za pisownie zalezy mi na czasie :)

Opublikowano

ja mam to samo kolego pisze z [GM]FallenLux juz z dwa tygodnie maile a ten dalej to samo zebym wpisal to co przy rejestracja normalnie za przeproszeniem pierdolca mozna z nim dostac pyta sie jaki mam login to mu podaje a ten ze to za malo zeby poprawic moje dane i potrzebuje wiecej informacji a ja ich po prostu tez nie pamietam ;d dobrze ze mam niski lvl to w razie czego nowe konto strzele i tyle bo z nimi sie nie dogadasz w zyciu ;d

1322392946-U421083.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...