Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CF EU bugi

AMOK 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie czy zna ktoś jakiegoś haka do cf EU dzięki któremu dało by się wchodzić w ściany?? :ninja:

Mam też problem z bugiem w crossfire, a mianowicie latanie czy ktoś grający w crossa B) dałby radę mi to wytłumaczyć ;) lub pokazac?? :rolleyes:

Z góry dziękuje. :D

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak hack na wchodzenie w ściany. Czasami sie da, ale to właśnie przez bugi. :P Znałem kilka, ale to kiedyś.. Już spatchowane. :P

A z tym lataniem to pierwsze słyszę... :ninja:

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

sa hacki z wchodzeniem w sciany tylko ze teraz sa spatchowane a o tym latanie to o co dokladniej ci chodzi o skok w przod czy w gore czy co?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Aaaa... :D To takie to ja też znam. Wiele razy próbowałem zrobić tego fly glitcha z kuzynem, ale nam coś nie wychodziło. :P Sam dokładnie nie wiem jak to zrobić, ale próbowaliśmy na wiele sposobów i nie tylko na Cebu City. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

fly glitch bardzo łatwo wykonać.. robiłem z randomami to nawet :D [ na NA z 2 miechy temu ]

Wskakujecie "w" siebie , gdy strzelisz to oznacza że macie skoczyć i skaczecie sobie w góre :D

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Od miejsca raczej nie, tylko, że większość jest nakręconych, bo pokazuje jak wskoczyć(przeważnie) na jakiś dach.

Można spróbować na otwartej przestrzeni ;).

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...