Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] na co zbierać?

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

założyłem konto miesiąc temu a od 2 tygodni lata mi bot

przez ten czas nazbierałem to:

pet 8 lvl kamikadze 1, 2

2 lf-4 ze skrzynek, 8 lf-3, 10 lf-2 1-bo2 ze skrzynek

no i 30 napędów

formacja szewronu

bo1 [to licytowałem]

3 hale:

leonov

vega

spearhead

jeżeli chodzi o wrota, to postawię wszystkie wrota po 2 oprócz delt i wykupię ten podwajacz nagród w czasie i 50% PD jak będzie, i misje z 16 lvl

więc teraz powiedzcie mi na co zbierać, wiem, że bo2 nie będę kupował bo będą niedługo bo3

skrzynki pirackie kupuję tylko wtedy, gdy jest podwajacz na lf-4 lub żólte skrzynki

powiedzcie mi na co teraz zbierać?

i po drodze jak bocić? albo inaczej jak wy bocicie?

czy zbieracie same boxy, czy bijecie same alienki, czy to i to, i co jaki czas wyłączcie bota

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

i po drodze jak bocić? albo inaczej jak wy bocicie?

czy zbieracie same boxy, czy bijecie same alienki, czy to i to, i co jaki czas wyłączcie bota

Bij alieny i zbieraj skrzynie, a bota miej włączonego 24/7.

Swoją drogą kocisz, ciekawe masz hobby ;D

Opublikowano

Zbieraj odwage zeby jakas dziewczyne wyrwac... A tak serio to dlaczego nie masz goliatha?

Będzie bocił golcem... idiots idiots everywhere
Opublikowano

Będzie bocił golcem... idiots idiots everywhere

Haha, nigdzie nie napisal ze bedzie TYLKO bocil. Idiots idiots everywhere and good biber in avatar.

@edit up Do zbierania boxow najlepszy jest spearhead bo jest najszybszy.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Haha, nigdzie nie napisal ze bedzie TYLKO bocil. Idiots idiots everywhere and good biber in avatar.

@edit up Do zbierania boxow najlepszy jest spearhead bo jest najszybszy.

To nie bibeber i takie małe info już jestem ścięty na łyso :) Więc daruj sobie te je*ane gadki

Opublikowano

golec na razie mi nie potrzebny, niby na co, nawet nie mam pełnego wyposażenia,

a spearhead dziś kupiłem, i powiem, że jest zajebisty: na mapach pvp 6 k urki i 30 energii moim zdaniem to ładnie

a jak u was z boxami: cały czas boxy, bez żadnej przerwy, bez żadnej zmiany na alieny?

a o skylab nie muszę wspominać, wszystko ulepszam

a o tym podwajaczu nagród co jest na 72 godziny to wiem, że to tylko raz, ale on działa także na wrota?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

golec na razie mi nie potrzebny, niby na co, nawet nie mam pełnego wyposażenia,

a spearhead dziś kupiłem, i powiem, że jest zajebisty: na mapach pvp bez żadnych podwajaczy 6 k urki i 30 energii moim zdaniem to ładnie

a jak u was z boxami: cały czas boxy, bez żadnej przerwy, bez żadnej zmiany na alieny?

a o skylab nie muszę wspominać, wszystko ulepszam

a o tym podwajaczu nagród co jest na 72 godziny to wiem, że to tylko raz, ale on działa także na wrota?

Ja gram only boty bo mi sie nie chce grac :). Masz boxybota? fullspeed itd? jak mozliwe ze masz az tak dobry wynik skoro mi na 24h golcem z fs leci 30000 uridium na mapie 3-2. Masz seprom w napedzie?

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

hm seprom w napędzie ;D

a pozatym to niewiem czemu mu odradzacie kupienie golca , ja bym ci napewno radził wymienić vege na gola lub aegiska.

Hm wg mnie to powinneś zbierać na event i kupić max kluczyków , masz tylko 2 lf4 a przydało by się mieć z 35 ;P

Opublikowano

Ja gram only boty bo mi sie nie chce grac :). Masz boxybota? fullspeed itd? jak mozliwe ze masz az tak dobry wynik skoro mi na 24h golcem z fs leci 30000 uridium na mapie 3-2. Masz seprom w napedzie?

seprom w napędzie spoko, jeżeli już co złotko w napędach, oczywiście, że fullspeed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...