Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Hunting trc

KrwawyDrwal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie żebym cie obrażał , ale :

na początku to spotykałeś praktycznie samych flaxów , a później ubijałeś w zasadzie dzięki grupie , ale swoją drogą miło widzieć , że słabsi gracze też latają na wyloty , anie tylko dk :) chociaż twoje eq sprawia , że jak spotkasz mocniejszego gracza to masz dead :(

Opublikowano

dobra zostaw chłopaka , młody jeszcze , fajnie że się uczy , bo im szybciej tym lepiej , jeszcze parę przelewów , 5-10 wylotów i będzie ładnie kosił :)

raczej się nie spotkamy , bo ja z pl1 jestem , ale może to lepiej ... dla ciebie :)

Opublikowano

dobra zostaw chłopaka , młody jeszcze , fajnie że się uczy , bo im szybciej tym lepiej , jeszcze parę przelewów , 5-10 wylotów i będzie ładnie kosił :)

raczej się nie spotkamy , bo ja z pl1 jestem , ale może to lepiej ... dla ciebie :)

Nie za pewny siebie ??? :)

Co do filmiku to jest źle szczerze powiem :/ Bo niestety jedyne co ubijasz to praktycznie graczy co albo cie nie biją albo walą do ciebie z x1 co nie jest zbyt ciekawe . Rozwiń wypo dodaj pp i wtedy kręć .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...