Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem dziwny o_0] Na skyBlock`u

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczołem dziś grać na skyblocku stawiając niekiedy klocki mc się tnie i nie moge nic zrobić w procesach nie pokazuje ze nie jest zawieszony lol ? Miał ktoś kiedyś taki problem, dodam ze na zwykłym serwie jest normalnie.

Opublikowano

Podaj parametry sprzętu, spróbuj zainstalować modyfikację optifine. Ustaw na tym serwerze ustawienia graficzne na namniejsze.

Podczas grania wyłącz zbędne programy, przeczyść system ccleanerem i odinstaluj zbędne programy.

Opublikowano
kazdy tak ma, to jest wina serwera, nie Twoja. Ja zawsze skakałem w doł jak tak miałem(po strone wyspy gdzie sie tnie) Czasem pomagało.

o_0 skakanie pomaga niekiedy :P

Opublikowano

@Sunnyline2

I co przypisałeś więcej MB ? Podaj parametry komputera przede wszystkim ile ram i karte graficzna ;)

Przypisz ze 2GB jeśli tyle posiadasz ;) To zniweluje lagi praktycznie do zera ;)

Ja mam 8gb ale ja mam 56 modów ;)

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

@Sunnyline2

I co przypisałeś więcej MB ? Podaj parametry komputera przede wszystkim ile ram i karte graficzna ;)

Przypisz ze 2GB jeśli tyle posiadasz ;) To zniweluje lagi praktycznie do zera ;)

Ja mam 8gb ale ja mam 56 modów ;)

Najlepiej połowe ramu przypisać mc, przykładowo jak mamy 4GB to przypisać 2GB.

Opublikowano

Też to miałem, mi pomogło to co koledze UPPPP czasem, jak sie wku***łem to skakałem chyba z 20 razy i przestało ;]

Opublikowano

Grasz na serwerze sky prawda ? :P Tez tam gram i mam to samo, wystarczy zrobic po tej stronie rlg albo skonczyc w dol, ta kreska ktora sie przecina przenosi sie o kilka poziomow dalej i to zawsze jest ;D

Opublikowano

Grasz na serwerze sky prawda ? :P Tez tam gram i mam to samo, wystarczy zrobic po tej stronie rlg albo skonczyc w dol, ta kreska ktora sie przecina przenosi sie o kilka poziomow dalej i to zawsze jest ;D

Tak, dzisiaj ktoś sie włamał na serwer i rozdupcył wszystko..

Jednak te relogi i zabicia sie pomagaja :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...