Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--->|CampCraft|<---- [FRACKJE] [NOWE PRZEDMIOTY NAMIOTY , ZBROJE , RUDY , NARZEDZIA , BLOKI , I WIELE INNYCH]

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dam komentarz pierwszy :}

Napewno Zagram i dam Edita :} Ciekawe Przedmioty i prezentacja.

Ciekawe : Napoczatku Wystarczy wejsc na serwer I Gracze mowia sami za siebie ;] Rzucane wulgaryzmy na wiatr . ahh moglem zrobic ss no coz . Kto chce niech gra ja szukam czegos innego ,

Minecraft To nie walka na Wyrzutnie rakiet itp

dopisz ze pod 1.2.5

Opublikowano

White liste off

Lagow brak , lagi byly przez hosting

Dam komentarz pierwszy :}

Napewno Zagram i dam Edita :} Ciekawe Przedmioty i prezentacja.

Ciekawe : Napoczatku Wystarczy wejsc na serwer I Gracze mowia sami za siebie ;] Rzucane wulgaryzmy na wiatr . ahh moglem zrobic ss no coz . Kto chce niech gra ja szukam czegos innego ,

Minecraft To nie walka na Wyrzutnie rakiet itp

dopisz ze pod 1.2.5

Jest napisana wersja gry

Ten co wyzywal dostal bana maca

ci co uzywaja wulgaryzmy maja muta

Opublikowano

whitelist nie ma ... pisalem wyzej

whitelist jest wtedy gdy jest przerwa techniczna

Jutro tzn dzisiaj bedzie zmieniona prezentacja ; ]

Opublikowano

Nie polecam serwera dzisiaj o 0:00 gralem sobie gralem wyszedlem na non pvp i Odix Zabil mnie z mikstur. ph2 wybudowal przed spawnem kwadrat z budynkami...

mysle ze to jest na tyle mam pełno ssów jak oni klna oraz jak buduja.....

Dziekuje jesli bedziecie chceli ss tych budowli gg ;) 44177546

Dziekuje za stracenie mojego 8 h gry z onex eq przez gildie uncrafted jesli mi moze oddacie te eq przez zabicie w strefie non pvp to zagram ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie polecam serwera dzisiaj o 0:00 gralem sobie gralem wyszedlem na non pvp i Odix Zabil mnie z mikstur. ph2 wybudowal przed spawnem kwadrat z budynkami...

mysle ze to jest na tyle mam pełno ssów jak oni klna oraz jak buduja.....

Dziekuje jesli bedziecie chceli ss tych budowli gg ;) 44177546

Dziekuje za stracenie mojego 8 h gry z onex eq przez gildie uncrafted jesli mi moze oddacie te eq przez zabicie w strefie non pvp to zagram ;)

Pozdrawiam

Nie polecasz servera bo jestes noobem i padles i straciles itemy ? -.- Dla twojej swiadomosci pvp jest za linia za ktora wyszeles zabiles Herdkinara i cie pozniej zabili i nie musisz sie zalic w postach bo to jest zbedne ; ] a tam gdzie jest non pvp maja ludzie wlaczonego goda i nawet z mikstur nie zabijesz ludzi

a ph2black zabronisz budowac ? moze sobie budowac po za spawnem to niech buduje

Opublikowano

Autor (Właściciel) nie przestudiował słownika poprawnej polszczyzny, błędy składniowe, etc. Jest to kolejny dzieciuch, który skopiował mój pomysł i płaci za serwer SMS'ami bo rodzice mu przelewu nie zrobią na gry. :>

Opublikowano

Autor (Właściciel) nie przestudiował słownika poprawnej polszczyzny, błędy składniowe, etc. Jest to kolejny dzieciuch, który skopiował mój pomysł i płaci za serwer SMS'ami bo rodzice mu przelewu nie zrobią na gry. :>

Dzieciuch ? zapraszam na ts -.- moze sam jestes dzieciuchem

Edit@ jak ci ukradlem pomysl to czemu wczesniej nie zrobiles takiego servera ?

a po za tym pokaz mi dowody ze skopiowalem pomysl jak pomysl byl moj my mamy jeszcze jeden server z modami to tez powiesz ze skopiowalismy twoj pomysl ? i artorki plugin to tez twoj ktory napisalismy zeby zablokowac bledy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...