Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[wideu]Jak Postawić Serwer Na Plikach Marco

*spongebob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze ty zerżnąłeś 2/3 z innego tamatu

a po drugie tu jest video

nie spinaj się tak ... po co kurwa zaraz wyjdą :

jak stworzyc serwer na plikach marco w formie WIDEO

jak stworzyc serwer na plikach marco w formie notatnika

jak stworzyc serwer na plikach marco w formie notepada++

jak stworzyc serwer na plikach marco w formie kurwa gimpa

weź zamknj się lepiej, zerznalem, bo autor ktory pierwszy raz zrobil taki poradnik jak postawic na nich serwer, pozwolil mi skopiowac, wiec sie nie sap i dobranoc.

@TOPIC

WIDEU ? aha..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

hahah zal cie po 1 ty nie stworzyłaś 1 !! TUTA!!!!!!

tak ale jak myslisz ze poradnik dla subków zrobiles to wiedz ze nic nie dostaniesz inwalido..

WIDEU ? ładna ortografia, w które klasie jesteś? 3-4 ? kurwa, po co to zrobiles jak ja już mam ten temat? wiem ze tuta nie zrobilem 1, ale ziomek pozwolil mi skopiowac wiec nie sap sie dziffko i czas porządnie w szkole się uczyć..

kurwa, dzieciarnia była jest i bedzie

(postaram sie oby usuneli temat, bo mnie to powoli wkurwia)

@down

ok zglos, ja juz tez zglosilem, bo ziomek chce subki nakurwic na YT..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

charon zamknij tą mordę jebano lapiaro, zadrosćisz ze stowrzył taki Tutek wypierdalaj do swojego a nie spamujesz Prosze dla pani charon warna dać SPAMUJE.

tak ale jak myslisz ze poradnik dla subków zrobiles to wiedz ze nic nie dostaniesz inwalido..

WIDEU ? ładna ortografia, w które klasie jesteś? 3-4 ? kurwa, po co to zrobiles jak ja już mam ten temat? wiem ze tuta nie zrobilem 1, ale ziomek pozwolil mi skopiowac wiec nie sap sie dziffko i czas porządnie w szkole się uczyć..

@down

daj szmato pozwolenie ze tamty ci pozwolil ??

Opublikowano

@down

Inwalida? kto tu jest dzieciakiem, To ściska ? i specialnie spamujesz zeby zamknęli temat leci raport koleżanko, widać w domu nie nauczyli kultury

Opublikowano

Inwalida? kto tu jest dzieciakiem, To ściska ? i specialnie spamujesz zeby zamknęli temat leci raport koleżanko, widać w domu nie nauczyli kultury

skad mozesz wiedziec ze nie nauczyli kurewko ?

co zglosisz? same wideo dałes? zaraz po temacie masz bo juz 3 osoby zglosily ^^

ps. wideo bez muzyki, narracji itp.. pozdro

Opublikowano

to napisz do .Carni i sie go spytaj, ja ci napisalem co on mi napisal, ze mam skopiowac wiec skopiowalem i nie spinaj się...

@up

słuszna decyzja.. ^^

Głucha jesteś !! NIE SPAMUJ!

Opublikowano

to napisz do .Carni i sie go spytaj, ja ci napisalem co on mi napisal, ze mam skopiowac wiec skopiowalem i nie spinaj się...

@up

słuszna decyzja.. ^^

@down

jak chcesz mozemy cepie pogadac na osobnosci, typu PW/skype/ts .. z checia kurffo pogadam

leave is mpc please !

to są pliki carni debil.. jeb... To są niemieckie ! pliki i niemca jak nie masz Pozwolenia na publikowanie na inych forach!! To Usuną twoj temat i jego!!

to jest jak zajebanie kogos pracy bez pozwolenia!

BO mnie wkurwiaja,. takie jeban.. dzieci Krytykują ine tematy a swoje to nie !!..!

Opublikowano

to są pliki carni debil.. jeb... To są niemieckie ! pliki i niemca jak nie masz Pozwolenia na publikowanie na inych forach!! To Usuną twoj temat i jego!!

to nie sa pliki .carni

pliki sa niemieckie z epvp, napisalem ze zrodlo z epvp w momi temacie DOBRE PLIKI Z EPVP

kurwa stop spam, juz nie odpisuje bo mnie kurwica bierze jak big noobs na serwerze atakuje

Opublikowano

kurwa a pozwolenie miałaś tam idioto ? zeby upublikować na tym forum! zajebałaś prace czyjąś i tera zbierasz lajki a jak ktoś zrobi wideo to zara si,ę przypierdalasz dzieciaku!

Opublikowano

Chciałem tylko pomoć bo dużo ludzi nei wie jak zrobić, a filmik więcej pomaga niż cos jest napisane ..!

ziomek, jezeli cie urazilem to sorry.. ale chodzi mi o to ze film bez muzyki jest i bez głosu twojego? kto bedzie chcial ogladac? naprawde..

@edit

ale ja napisalem bo 90 % ktorzy maja te pliki nie umia spakowac plikow clienta, a ja opiasalem jak spakowac itp itd

Opublikowano

ziomek, jezeli cie urazilem to sorry.. ale chodzi mi o to ze film bez muzyki jest i bez głosu twojego? kto bedzie chcial ogladac? naprawde..

@edit

ale ja napisalem bo 90 % ktorzy maja te pliki nie umia spakowac plikow clienta, a ja opiasalem jak spakowac itp itd

Wiem że bez muzyki i głosu, to lipa ale i tak ten filmik stworzyłem to dla 1 osoby ale pomyślałem ze więcej nie umie i filmik im to ułatwi to wstawiłem, nie chciałem ci na złość zrobić albo coś innego

Proszę zamknąć ten temat...

Opublikowano

Wiem że bez muzyki i głosu, to lipa ale i tak ten filmik stworzyłem to dla 1 osoby ale pomyślałem ze więcej nie umie i filmik im to ułatwi to wstawiłem, nie chciałem ci na złość zrobić albo coś innego

Proszę zamknąć ten temat...

ja tez nie chcialem ci zlosci zrobic, ale mi nerwy puscily.. po co zakladac 934729847298 tematow jak zrobic serwer na tych plkach, jak by była nutka albo głos to spoczko by było.. ale kto by chcial bodajze 6-8 minut ogladac bez muzy? ZzZzZz zrobi przy tym..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...