Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Carrowanie na Normalach

BlindMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam : 6300 IP

Zależy mi na : tym abym mógł wycarrować grę na normalach,Dobry harass w early(który mógłby doprowadzić do first blooda lub killa).mobilność

Preferuję ; Shen,Olaf,Riven,Wukong,Katarina,Udyr

Mam runki : Armor pene. armor i Magic resist.

PS; Jakieś fajne skiny też mogłyby być ;)

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

Vladimir - strasznie wytrzymały w late game, ulti na kilka przeciwników oraz trudny do zabicia. Kiedy masz aktywnego flash'a i go ogarniasz prawdopodobnie uciekniesz bo plama spowalnia przeciwników i nie pozwala na namierzenie Ciebie. Poza tym masz zarąbistego life steal'a z Q z potężnym DMG'em.

Volibear - po załączeniu ulti napieprzasz w kogo popadnie, dobry od samego początku gry oraz znakomita umiejętność pasywna która nie raz uratuje Ci dupsko. Kumuluje się z warmogiem a poza tym masz op W na dobijanie przeciwników - czyli łatwiutki feed w early = dmg w late.

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

mudno jest potworem w late, jego 40 % slow już na pierwszym poziomie q może pomóc w zrobieniu fb.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Jak dla mnie to Gankplank - cholernie mocne early, silny late i pARRRley.

Na domiar zlego (dla przeciwnika) - global ULT (niestety skalowany z AP)

"It's fun to get critz and lolz" - SYDTKO

Opublikowano

A weź sobie dariusza.

Op od początku do końca z Q wali jak szalony.

Sam możesz nawet nim penta zrobić.

A jak nie to Jaxa weź tani + pro stun, jak wlecisz na TF to spokojnie (jak wyżej napisałem) penta może być ;)

1358504244-U713459.png

Opublikowano

Zdecydowanie Lee Sin

+ mobilny, jak cholera

+ life steal i spell vamp z W

+ zwykly jak i magic dmg

+ slow i podrzucenie (jak trafisz 5 w TF to miazga)

+ świetny jungler, przy ganku wlatujesz z W do warda, E żeby dać slowa, jak użyje flasha dajesz do niego Q i w razie czego flash za niego i ult.

+ jeśli ogarniasz, swoimi gankami sam wycarrujesz gre.

+ duży fun z gry, łączenie skilli i passywa i dobrego użycia ulti naprawde (jeśli ogarniesz) wygląda efektownie jak i efektywnie.

Opublikowano

Vladimir - strasznie wytrzymały w late game, ulti na kilka przeciwników oraz trudny do zabicia. Kiedy masz aktywnego flash'a i go ogarniasz prawdopodobnie uciekniesz bo plama spowalnia przeciwników i nie pozwala na namierzenie Ciebie. Poza tym masz zarąbistego life steal'a z Q z potężnym DMG'em.

Volibear - po załączeniu ulti napieprzasz w kogo popadnie, dobry od samego początku gry oraz znakomita umiejętność pasywna która nie raz uratuje Ci dupsko. Kumuluje się z warmogiem a poza tym masz op W na dobijanie przeciwników - czyli łatwiutki feed w early = dmg w late.

Jeżeli ty na Vladimira używasz runek na Armor pene. to lepiej idź się lecz...

Zdecydowanie Lee Sin

+ mobilny, jak cholera

+ life steal i spell vamp z W

+ zwykly jak i magic dmg

+ slow i podrzucenie (jak trafisz 5 w TF to miazga)

+ świetny jungler, przy ganku wlatujesz z W do warda, E żeby dać slowa, jak użyje flasha dajesz do niego Q i w razie czego flash za niego i ult.

+ jeśli ogarniasz, swoimi gankami sam wycarrujesz gre.

+ duży fun z gry, łączenie skilli i passywa i dobrego użycia ulti naprawde (jeśli ogarniesz) wygląda efektownie jak i efektywnie.

Czy tak trudno spojrzeć na moje zdjęcie profilowe ??

Opublikowano

A powiedz mi, gdzie jest napisane że masz Lee Sina? tak to jest jak się nie podaje których championów ew. sie nie chce. Mam się domyślać że masz Lee Sina? A może ustawiłeś sobie taki avatar bo pasuje do twojego nicku? Rusz głową ...

Opublikowano

A powiedz mi, gdzie jest napisane że masz Lee Sina? tak to jest jak się nie podaje których championów ew. sie nie chce. Mam się domyślać że masz Lee Sina? A może ustawiłeś sobie taki avatar bo pasuje do twojego nicku? Rusz głową ...

No ok, nie podałem ale na nic praktycznie się nie przydałeś było przymajmniej polecić kogoś z Preferowanych przeze mnie.

Więc się nie czepiaj.

Preferować - woleć, bardziej lubić, skłaniać się ku czemuś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...