Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Wielki problem

Powrut112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczoraj mi warrock nie dziala . robilem reistala check files i nawet formata kompa i dalej to samo . Daje game start loguje sie wbijam na rooma wybieram postac i po 20 sec scina całego kompa i go musze zresetować nie wiem co jest czy cos z kartą graficzną czy co ???

Opublikowano

Może karta graficzna(w co wątpię) może mała ilość RAM'ów rzeczy które to powodują może być wiele

dlatego przydały by się "wymiary" twojego kompa czyli jaki procek , jaka karta graficzna, ile ram, jaka moc zasilacza itd.

Bo bez tego możemy tylko "strzelać w ciemno" :)

@edit

No dobra ale podaj jeszcze ile masz ram bo to może przez nie masz te "ścinki"

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

NVIDIA Geforce 8600 gt - karta graficzna

Intel? Core ?2 Duo Cpu e7200 @ 2.53 GHz - procesor

Płyta główna

Właściwości magistrali FSB

Szerokość magistrali 64-bitowy(a)

Rzeczywista częstotliwość taktowania 563 MHz

Efektywna częstotliwość taktowania 563 MHz

Przepustowość 4503 MB/sek

Opublikowano

ja mam starego nawet bardzo starego peceta i nigdy mi sie tak nie dzialo po ostatnim patchu czasami mi sie tak robi normalnie sobie gram kilka mapek a tu nagle czany ekran i nic nie moge zrobic tylko reset a nigdy wczesniej nie mialem i dodam ze jeszcze mi sie robi aplikacja nie zostala wlasciwie zainiciowana i komp po prostu mi sie sam wylacza hehe ale rzadko tak bywa na szczescie ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

ja mam starego nawet bardzo starego peceta i nigdy mi sie tak nie dzialo po ostatnim patchu czasami mi sie tak robi normalnie sobie gram kilka mapek a tu nagle czany ekran i nic nie moge zrobic tylko reset a nigdy wczesniej nie mialem i dodam ze jeszcze mi sie robi aplikacja nie zostala wlasciwie zainiciowana i komp po prostu mi sie sam wylacza hehe ale rzadko tak bywa na szczescie ;d

Ale ja mam tak ze wszystkimi grami chyba karta graficzna bo mam 60 stopni po 15 min ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...