Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FPS - słabo zoptymalizowany LoL?

escaperz.lordm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest to zapewne kolejny wątek o małej ilości FPS.

Teraz tutaj nie chodzi o to że mam 15FPS na niskich i mam słaby sprzęt, lecz chodzi o to że mam w miarę dobry sprzęt:

- gigabyte GTX 560Ti

- intel core i5 3470 3,2GHz

- HDD 1TB

- 8GB ram

Mam 60FPS na najniższych bez cieni, natomiast BF3 śmiga mi na ultra w 1940x1080 bez ściny i o co tu chodzi? Próbowałem się bawić z synchronizacją pion., stabilnością FPS itp.

Nic to nie dało na najwyższych mam ok. 15FPS. Nie mam zamiaru pobierać żadnych programów dających więcej FPS bo to śmieszne przy takim sprzęcie żeby takie coś aby na średnich poszło..

Sterowniki wszystko najnowsze.

PS, chce grać na najwyższych ustawieniach, nie chodzi mi tu o to żeby z jakiegoś szitu wyciągać na najniższych 30fps

lownfast

Opublikowano

siema.tez miałem taki śmieszny problem z FPSami a kompa mam konkret.miałem po 40-60 FPS bez cieni.na forum jest gdzies toturial jak ustawienia w nvidi pozmieniac i polecam go.pozmieniałem tak jak koleś proponował i na full detalach mam 60 - 80 FPS a bez cieni 100+.

ciasteczkOOwy.png

Opublikowano

Może napisz jak rozwiązałeś, może komuś kto użyje kiedyś opcji szukaj się przyda.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...