Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cześć potrzebuję pomocy.

huskymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja 1 raz w dziale CoD i nie wiem gdzie napisać mój problem :/

Może jakiś wstęp, zawsze grałem w gry rgp typu 4 story metin2 i nagle naszła mi chęć na Call of Duty tylko gorzej z moim prockiem bo reszta jest git:

Procesor:You Have: [Intel? Celeron? D CPU 3.20GHz[

Ram:3.1GB[/

Karta: navida GeForce GT9500

Wszystko pasuje tylko procek pisze ze nie :/ styknię czy spali kompa ??[/Wiem że MW2 pójdzie ale troszeczkę wolałbym Black Ops'a[/font]

Sugeruję się tą stroną http://www.systemrequirementslab.com

Ona dobrze wskazuje? prosze pisać ;) dam Like każdemu kto się udzieli

i czy w mw2 gra dość sporo osób multi? bo w BO to wiem bo kolega ma ;)

Pomogłem? Daj ,,Lubie To!"

Opublikowano

Black ops wydaje mi sie że raczej nie pujdzie ja bym nie ryzykował jeśli jest wontpliwość , a w MW2 nie martw się grywalnością jest bardzo dobra na dm dochodzi do 20tys graczy +. Black ops o wiele lepszy niz mw2 mojm zdaniem.

Jeśli pomogłem daj 5 i like.

Opublikowano

Myślę że pójdzie , ale pewności nie mam , jak coś możesz użyć game boostera configi , sprawdź najpierw czy pirat pójdzie (nie namawiam cię do niczego:D) , jak tak to śmiało kupuj bo gra warta swojej ceny , a procek napewno ci się nie spali.

Co do miejsca tematu w podpiętych jest.

Opublikowano

Tak pójdzie ale śmigał nie będzie.U kumpla na gorszym sprzęcie odpalił i dałło się grać.Najlepiej dla poprawy ściągnąć patch do optymalizacji bo będą ścinki.Co do mw2 to dużo ludu gra aczkolwiek wiecej w mw1

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...