Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][4FUN] Jak postawić prawidłowo klocek w Minecraft

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć długo myślałem nad tym jak postawić prawidłowo klocek w ''majnekrafcie'' chodziłem szukałem po internecie lecz nie znalazłem nic co by mi pomogło gdy w nocy mnie oświeciło jak to zrobić musiałem szybko zrobić film

tu macie efekty mojej pracy :P

(nie bierzcie wszystkiego na poważnie bo oczywiście każdy kiedyś postawił klocka wiec wiecie o co chodzi ale zobaczcie jak to wygląda z perspektywy gracza IsAmUxPompa)

Video TuT

Za tak wyczerpujący Tut mam nadzieje ze jakiś mod zdejmie mi trochę % :P

Film ma na celu wywołać chodź na 2 sekundy uśmiech na twarzy osoby oglądającej ;)

Opublikowano

Swiat sie rozwija w blyskawicznym tempie. Dzis postawilimy klocek w MC, a jutro ladujemy na Marsie ; )

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Swiat sie rozwija w blyskawicznym tempie. Dzis postawilimy klocek w MC, a jutro ladujemy na Marsie ; )

hahaha jeden z lepszych komentarzy jakie czytałem :P

Opublikowano

[...]

Film ma na celu wywołać chodź na 2 sekundy uśmiech na twarzy osoby oglądającej ;)

U mnie nie wywołał ;9 Może nakręcisz jeszcze zaawansowany poradnik jak kopać dirta bo na tym tutku coś mało powiedziałeś o tym skomplikowanym procesie, żeby jeszcze bardziej zaśmiecić nasze forum?

Opublikowano

U mnie nie wywołał ;9 Może nakręcisz jeszcze zaawansowany poradnik jak kopać dirta bo na tym tutku coś mało powiedziałeś o tym skomplikowanym procesie, żeby jeszcze bardziej zaśmiecić nasze forum?

zaśmiecasz je swoją obecnością tego przebić się nie da ;/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A więc to tak się robi ja gram juz od bety 1.1_02 a dopiero teraz wiem jak to naprawdę się robi. Daj swoja mapę bo szukam takiego samego miejsca żeby postawić ale znaleźć nie mogę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...