Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaką postać kupić ?

PiteR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiałem się nad tymi postaciami :

Diana

Varus

Ahri

Xerath

Yorick

Caytlin

Cassiopeia

która z nich byście mi doradzili ?

Opublikowano

Cassiopeia i Ahri jak dla mnie są dobre we wszystkich etapach gry jak się je ogarnie ;) .

Varus jakoś dziwnie mały dmg robi, albo ja nie umiem nim grać xD .

Diana również dobra we wszystkich etapach gry, ale po nowym patchu zostanie znerfiona więc zobaczymy jak to będzie :P.

Resztą postaci nie grałem więc się nie wypowiadam, ale jak dla mnie najlepszą z wymienionych jest Cassio <3 .

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Ja Ci polecam Ahri lub Orianne. Ahri w late ma spore obrażenia tak samo jak Orianna. Grając Ahri dajesz na kolesia charm (e skill), i posyłasz na niego całe combo e>q>w>r x3 i delikwent zalicza zgona. Wyjebana postać jak dla mnie, na 6 lvlu trudno ją zgankować jeśli nie ma cd na r skilu.

Orianna też dobra postać, ale troszkę trudniejsza do opanowania według mnie z tego powodu że głównym źródłem obrażeń jest jej kula... Ale przydatność Orianny w teamfightach jest ogromna, wrzucamy kule w sam środek tf'a odpalamy ulti i przeciwnicy są podrzuceni w powietrze i wciągnięci w sam środek kuli, wtedy odpalamy "w" skill który zadaje duże obrażenia i dodatkowo spowalnia przeciwników. Orianna kosztuje 4.8k IP

Opublikowano

Varusem musiał bys sie nauczyc grac, trzeba combo dobrze zrobic :D Ja na poczatku załowalem, ze go kupilem, ale po jakims czasie go ogarnalem i mialem staty raz 34 0 10 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...