Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BMW M3 Sport Evolution vs Lexus Is 300

Michal3111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. To mój 1 post w którym mam do was pytanie co wybrać ? Chce kupić auto z t2 bmw m3 sport evolution lub lexus Is 300 poszukiwacz skarbów który wszedł niedawno. Oba auta mi się podobają i pomóżcie wybrac które waszym zdaniem lepsze

Opublikowano

Zdecydowanie BMW M3 Evolution nie ma co porównywać,chyba że chcesz mieć bajer z diamentami.....

BMW ma super przyśpieszenie na starcie i bd sterowność.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Dziękuje wam z góry za pomoc skoro mówicie bmw to kupię Bmw ale myślę że doladuje 8000 boost przelewem więc kupię Bmw i kolejne pytanie ponieważ kolega ma większość aut za boost i chciałbym zaszpanowac lexus wspominany da radę z wygladem ps mam dużo ultra z t2 więc wzuce do bmw i jeszcze zostanie na 2 auta to brać lexus?

Opublikowano

nie bierz zamiast tego leksusa juz wez lotusa europa jest chyba jeszcze sam nie wiem ale leksusa nie lepiej lotusa europe

dobrze ma przyspieszenie na wyścigach bardzo dobrze się spisuje

Opublikowano

Powiem ci tak. Mam BMW i to naprawdę dobre auto jedyne auto które daje mi radę z T2 to Lotus Exige CPU 260 (nie wiem czy dobry model podałem).

A Lexus jest słaby jak chcesz mieć diamenty na mapie to kup Lamborgini z T3 jest dobre na wszystko.

Kup albo BMW albo Lotusa do wyścigów są najlepsze z Lexusa dużego pożytku nie będziesz miał.

Ps. Kupiłem na początku gry te BMW i mam 27 lvl i jeszcze nawet raz nie przegrałem tak więc to przemyśl... Seria zwycięstw 147. Bez haków oczywiście. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...