Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Cześć potrzebuje pomocy

huskymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja 1 raz w dziale CoD i nie wiem gdzie napisać mój problem :/

Może jakiś wstęp, zawsze grałem w gry rgp typu 4 story metin2 i nagle naszła mi chęć na Call of Duty tylko gorzej z moim prockiem bo reszta jest git:

Procesor:You Have: Intel? Celeron? D CPU 3.20GHz

Ram:3.1GB

Karta: navida GeForce GT950

Wszystko pasuje tylko procek pisze ze nie :/ styknię czy spali kompa ??

Wiem że MW2 pójdzie ale troszeczkę wolałbym Black Ops'a

Sugeruję się tą stroną http://www.systemrequirementslab.com

Ona dobrze wskazuje? prosze pisać ;) dam Like każdemu kto się udzieli

i czy w mw2 gra dość sporo osób multi?

Pomogłem? Daj ,,Lubie To!"

Opublikowano

Spokojnie ci pójdzie MW2 :) , na normalnych z domieszką wysokich. Nie sugeruj się zawszę tą stroną bo mi pokazało, że MW3 mi nie wejdzie a jednak na minimalnych bez żadnych zacinek, może teraz bym odpalił na normalnych bo mam więcej ramu :).

P.S: To, że gra wymaga lepszego procka to nieznaczy, że ma ci się komp spalic xD, to znaczy tylko, że niebędzie płynnie chodzic ;)

Opublikowano

szczerze??? wiem ze forum nie popiera tego ale sciagnij pirata i stestuj serio bo jak masz wydac te 60zl na BO na darmo bo nie bd sie dalo grac normalnie to szkoda kasy

Opublikowano

nie zgodze sie

BO chodzi bardziej plynnie (chyba ogolnie z calej seri CoD), mysle ze powinno ci uciagnac BO jak i MW2

choc polecam MW2 poniewaz BO jest zrobione (moim zdaniem ) Tylko Pod ZiZ'a (znajdz i zniszcz)

­

Opublikowano

Powinna ci pójść , jak coś możesz użyć konfigów i game boostera , jak się boisz wydać pieniędzy w błoto poczekaj na weekend w którym bo będzie można grać za free i wtedy się przekonasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...