Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Foniacz

lopescio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka.

Znajoma poszukuje fona 100zł-200zł. Tak wiem, budżet ograniczony :D

Chodzi o telefon bardziej muzyczny. Ekranik najlepiej dotykowy. Tylko bez chińszczyzny i nie używany.

Coś polecacie? ;)

Opublikowano

no ja mam se live with walkman z plusa za 1zł ale to dlatego że mama przedłużała umowę ;p

XDDDDDDDDDDDDD zajeebiście ja też ale go nie chodzi o umowę tylko o kupno. Poza tym nie wiem czy jest sens popisywania się takim telefonem ;)

Opublikowano

no ja mam se live with walkman z plusa za 1zł ale to dlatego że mama przedłużała umowę ;p

chuj mnie to. masz mu pomóc...

NIe bierz dotykowego jak już to Nokia Express music jak muzyczna albo używke x8

Opublikowano

chuj mnie to. masz mu pomóc...

NIe bierz dotykowego jak już to Nokia Express music jak muzyczna albo używke x8

no a mnie chuj obchodzi że nie zrozumiałeś mojego postu, chodziło mi o to że za 1zł można wyrwać se lvww, z resztą kurwa nie widzę nigdzie żeby nie pisał że to nie ma być na umowę. a co do popisywania się to nie wiem czy jest to telefon którym można się popisywać, nic specjalnego

fs_overall.png

Opublikowano

No to po jakiego chuja piszesz. Zachowujesz się tak jakbyś całe życie w slumsach żył i nagle dostał smartfona z andkiem i popisujesz się jak małe dziecko. Jakby mógł w abonamencie to by napisał -.-

Opublikowano

ja pierdole ale Wy macie problemy, informuję go że za 1zł w plusie można dostać lvw a tu jakiejś teorie o życiu w slumsach o.O nie napisał nic o abonamencie ale nie wspomniał że nie ma takiej możliwości

fs_overall.png

Opublikowano

to Ty mu robisz burdel w temacie, z resztą z kim ja dyskutuje

@top: samsung m3510 beat

@down

to Ty tu wychodzisz na kolesia ze slumsów uważając że ja się popisuje tym telefonem xD ale skończmy to bo to się śmieszne już robi

fs_overall.png

Opublikowano

Panowie luzujcie ;)

Dzięki wielkie za propozycje, jutro jeszcze lajki dostaniecie, bo dziś dla kikiego wykorzystałem <3

A może ktoś ma jeszcze jakieś sugestie? :P

Opublikowano

no a mnie chuj obchodzi że nie zrozumiałeś mojego postu, chodziło mi o to że za 1zł można wyrwać se lvww, z resztą kurwa nie widzę nigdzie żeby nie pisał że to nie ma być na umowę. a co do popisywania się to nie wiem czy jest to telefon którym można się popisywać, nic specjalnego

Telefon za 1zł + gratis umowa na 36 miesięcy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...