Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.1]Kwadratowa Masakra Survival Dedyk 24/7 WL ON

jjabloss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngMinecraftowa MasakraDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: Podam każdemu kto się dostanie.

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Tak

de2zjo.gifSloty: 20

de2zjo.gifBiala Lista: Tak

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

%20Z%20ważniejszych:%20LWC,%20TreeAssist,%20AntiCreeper,%20LifeMC(życia),%20%20

1337425578-U363900.png

MoosinPL, Tutus123

1337425590-U363900.png

Pod tym tematem można pisać ogłoszenia o granie na serwerze, każdy zaczyna z 3-ema życiami. Wszyscy mili widziani oprócz : Hejterów, cheaterów i noobków.

Dozwolone mody : Optifine, Minimap, Inv Tweaks.

Wymagane:

- Premium

- Mózg

- Mikrofon

- Wiek 14+

1336669726-U363900.png

Proszę o zmianę tematu na Minecraftowa masakra.

Opublikowano

Zgłaszam się, posiadam wszystkie wymagane rzeczy,jestem ogarnięty i baardzo długo szukałem serwera w stylu Mindcrack na który bym się mógł dostać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Większość ludzi którzy mają Non Premium są bardziej ogarnięci niż Ci którzy je mają. Pewnie zapytacie dlaczego?, a to dla tego iż osoby którę mają Premium zazwyczaj są to bachory które mają bogatych rodziców którzy im wszystko kupują. Nie będę kłamał nie jestem osobą bogatą, jednak utrzymuje się w życiu i mam Non Premium! Nie mówią oczywiście wszystkich którzy mają Premium bo niektórzy kupują za własne pieniądze. Niektórzy także mają Premium kupione przez rodziców też są ogarnięci, jednak większość ludzi to są osoby.. nie wiem jak to powiedzieć.. może "bachory" Jak by był też Non Premium więcej osób by było chętny na ten serwer.

Proszę to przemyśleć, jednak Pan zmieni decyzję napiszę swoje podanie.

Mam na imię Patryk i mam 14 lat skończone w Styczniu. Mieszkam w małym miasteczku o nazwie Bełchatów. Interesuję się piłką nożną oraz grafiką komputerową. Nie pochodzę z rodziny bogatej, jednak stać mnie na dobry komputer, dobry samochód oraz oczywiście pożywienie. Baardzo lubię szkołę, ale nie lekcje w szkole tylko PRZERWY! Można porozmawiać z przyjaciółmi i dogadać się na przykład na "dziś" wieczór.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...