Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft exploit/crasher

Trupioblady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję jakiegoś programu/modu do crashowania, lagowania jakiegoś serwera. Mam nadzieje, że mi pomożecie (w końcu to mpcforum, imperium cheaterów, hackerów :) ) Proszę mi nie mówić, że takiego czegoś nie ma, ponieważ pewien kolega takie cudeńko posiada z neta. Bez żadnej rangi zcrashował serwer (oczywiście mój), lecz nie chce mi tego dać :( Mam nadzieje, że mi pomożecie, najlepiej no survey oraz bez wirusów. Może być też coś w stylu force op :) Z góry dziękuję za pomoc. Mam originalnego minecrafta jakby co :)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Nie chodzi o ddos, chodzi o crash i lagi, nie mam linuxa.

Opublikowano

?

Chodzimi o takie coś, co laguje serwer, taki jakby mod, nie atakowanie przez ssh.

Opublikowano

Nie pisz posta pod postem, wystarczy poczekać. Scrashować/zlagować serwer możesz wykorzystując wielki wybuch tnt, coś z pistonami, np. ogromna ilość postawić i ustawić, by co chwile pchał do przodu (nie wiedziałem jak to lepiej nazwać), dodatkowo jedna osoba z naszego forum ma na to skrypt, porozmawiaj z nim może Ci go poda:

http://www.mpcforum.pl/user/699261-pexiakk/

Wszystko zależy od jakiego serwera, osttatnio też widziałem bota który co 1s wbijał z innym nickiem i spamował na całym czacie + pod koniec napisał Server CRASH i faktycznie, wyłączył się.

Opublikowano

Nie chodzi mi o to. Potrzebuję programiku, to jest jakiś exploit (może być force op). Nie wmawiajcie mi, że takiego czegoś nie ma. Powiem jeszcze, że to nie jest tylko pod minecraft. Wiem, że działa na mc oraz cs. W takim razie to jest na ip. Coś w stylu ddos ale z 10 razy mocniejszych.

Opublikowano

Kurcze, napisałem teraz post i nie pokazał się. Pobrałem jakieś programy do dosowania, ale one prawie nic nie robią. Znacie jakieś mocne programy do dosowania ? Może to jest właśnie taki program. Chodzi o to aby był jeszcze z ukrywaniem ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...