Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zmiana Nostale na angielskie

TworcaSerwow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz po ostatniej konserwacij nostale zmienilo mi sie na agielskie mysle se wat the fuck? pisze mi ze zle passy na strone wbilem pasy ok poprostu zmienilo mi sie nostale na angielskie pobralem od nowa i nic ! ciagle to samo prosze napiszcie co zrobic :/

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Mój kolega też tak miał. Pobranie od nowa nic nie dało, musiał zgrać na pendrive ode mnie.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@up tylko najblizszy kolega co gra w nostale u mnie mieszka 15 km ode mnie :unsure: :unsure: co ja mam zrobic pojade do niego najszybciej w nastepne wakacje !!!! :unsure: :unsure:

@up tylko najblizszy kolega co gra w nostale u mnie mieszka 15 km ode mnie :unsure: :unsure: co ja mam zrobic pojade do niego najszybciej w nastepne wakacje !!!! :unsure: :unsure:

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Panowie! Od czego jest support? ! Używajmy go bo po to jest.Opisz im dokładnie problem i wszystko Ci naprawią...

Zmiana nazwy tematu.Następnym razem wybieraj taki żeby od razu można było poznać problem.Dla twojej wiadomości pisze zię "What the fuck!?" i to jest przekleństwo/wulgaryzm.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

@up napisalem i odpisali ''niestety nie umiemy zdiagnozowac problemu przepraszamy'' -.^

@refresh

Opublikowano

1. Odinstalowałeś NosTaleSE z komputera?

2. Masz 2 komputer i na nim NosTaleSE?

3. Jak ci się zmieniło na NosTale Angielskie to mogę wysłać ci 2 pliki, które mogą pomóc (nie jestem pewny na 100%).

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Opublikowano

@up nie mam se i nigdy nie mialem/nie gralem tam ale bym prosil o te pliczki :unsure: :unsure:

Opublikowano

@refresh

Opublikowano

Może masz ip angielskie i cię łączy z plikami serwerowymi NosTale od anglików.Pozdro

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

@up nie mam ip angielskiego muj dostawca ma budynek gdzie sie placi za net 200 metrow ode mnie mieszkam w polsce nie zmienialem

Opublikowano

zgraj instalke na pendriva , zainstaluj na innym kompie * u kolegi na przykład * i zgraj folder na pendriva i z tego otwieraj powinno być ok nie ?

b19639be6f02c57d.jpg Strona w trakcie tworzenia
Opublikowano

@up probowalem na kompie mojego starego wynik ? to samo :(

@refresh

Opublikowano

Nie ma innego wyjścia. Musisz sobie od kogoś zgrać bo ja mam to samo i od znajomego już mam. Support nic nie chce pomagać, trudno :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie! Od czego jest support? ! Używajmy go bo po to jest.Opisz im dokładnie problem i wszystko Ci naprawią...

Zmiana nazwy tematu.Następnym razem wybieraj taki żeby od razu można było poznać problem.Dla twojej wiadomości pisze zię "What the fuck!?" i to jest przekleństwo/wulgaryzm.

Przepraszam jeżeli moja wypowiedź i odkopanie i wywoływanie tak starego postu, ale mnie rozbawił ^^ Support jest beznadziejne i kilka osób pisało mi na PW bo się ich pytałem i support nie umie nic zrobić ^^ Taka radocha z [GM] przed nickiem..

Opublikowano

Przepraszam jeżeli moja wypowiedź i odkopanie i wywoływanie tak starego postu, ale mnie rozbawił ^^ Support jest beznadziejne i kilka osób pisało mi na PW bo się ich pytałem i support nie umie nic zrobić ^^ Taka radocha z [GM] przed nickiem..

Hehe wiekszosc GM-ow nic nie umie , sa gm-ami dla szpanu , dla wylapania botow itd , ale eventy itd zeby zrobic albo pomoc w czyms do tego to ostatni... -.- znalem tylko 2 spoko GM ale to nie w Nostale i oczywiscie nie byli polakami ;d bo w innych gram gm Polak to prawie zawsze jakis kumpel byl , bo w PL gry zadko gralem. Nigdy nie potrafilem sie dogadac z polakami - a jestem polakiem ;d juz szybciej sie dogadywalem z angolami , chociaz tez duzo wrednych tam osob jest.

nie kiedy nie umiesz prawie wgl Angielskiego a i tak z angolem sie dogadasz bardziej niz z polakiem. ;/ ale sa jeszcze spoko ludzie.

edit: sorki ze bez PL znakow.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Hehe wiekszosc GM-ow nic nie umie , sa gm-ami dla szpanu , dla wylapania botow itd , ale eventy itd zeby zrobic albo pomoc w czyms do tego to ostatni... -.- znalem tylko 2 spoko GM ale to nie w Nostale i oczywiscie nie byli polakami ;d bo w innych gram gm Polak to prawie zawsze jakis kumpel byl , bo w PL gry zadko gralem. Nigdy nie potrafilem sie dogadac z polakami - a jestem polakiem ;d juz szybciej sie dogadywalem z angolami , chociaz tez duzo wrednych tam osob jest.

nie kiedy nie umiesz prawie wgl Angielskiego a i tak z angolem sie dogadasz bardziej niz z polakiem. ;/ ale sa jeszcze spoko ludzie.

edit: sorki ze bez PL znakow.

Jakbym dostał szanse na GM to bym zrobił porządek. Wiem, mówi się łatwo ale mam już ustalone w głowie. Chodziłbym na Finesi i codziennie szukał czy ktoś nie oszukuje itp a za wulgaryzmy upominał słownie, bo ban np. 3 dni za 1 wulgaryzm to przesada :)

Dlaczego nie kandydujesz jak często jest otwarta kandydacja?

1.Nie mam 18 lat. Mam 16. Chyba, że coś bym wykombinował. Np. wujek by mi zrobił (ma 21).

2.Jak się zgłoszę to i tak pewnie nie wybiorą bo próbowałem już 2 razy. Odpowiadałem najlepiej jak mogłem i nic. Wszystkich z teamu NosTale znam. I nic.

Tylko jak zdobyć tę szansę? .. ;(

To jest temat jak zostać GM nostale? Pozdro ./././ MrJigoro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...