Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] Problem z minecraft

dawidek951

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. wiem ze to nie jest do tego tematu ale prosze o pomoc gdy właczam jakis plik albo gre to wyskakuje mi takie cos "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia,ścieżki lub pliku. możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu." mam windows XP prosze o pomoc a formata nie chce robic bo robiłem 2tyg temu ;///// prosze o pomoc .

Opublikowano

Zaloguj się jako Administrator i spróbuj , jeśli nie to :

Wejdź w Star > Uruchom > wpisz %appdata% >znajdź folder ",minecraft" i spróbuj tam odpalić grę

Opublikowano

Zaloguj się jako Administrator i spróbuj , jeśli nie to :

Wejdź w Star > Uruchom > wpisz %appdata% >znajdź folder ",minecraft" i spróbuj tam odpalić grę

Jak ma ci odpalić Minecraft'a w appdacie ? Jak tam nie m launchera . sprawdź czy twoje konto posiada uprawnienia administratora.

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Jak ma ci odpalić Minecraft'a w appdacie ? Jak tam nie m launchera . sprawdź czy twoje konto posiada uprawnienia administratora.

Pobierz plik minecraft.jar ( mogę Ci wysłać go ) i otwieraj go w javie, i tak włączaj MC. Koledze pomogło.

I czy masz oryginałą czy pirata? Bo jak pirata to pewnie zakup oryginała by rozwiązał problem ;)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Jak ma ci odpalić Minecraft'a w appdacie ? Jak tam nie m launchera . sprawdź czy twoje konto posiada uprawnienia administratora

...

-.- Boże widzisz a nie grzmisz .. Mam nagrać filmik ? -.-

Opublikowano

Jak ma ci odpalić Minecraft'a w appdacie ? Jak tam nie m launchera . sprawdź czy twoje konto posiada uprawnienia administratora

...

-.- Boże widzisz a nie grzmisz .. Mam nagrać filmik ? -.-

Na piracie tylko jest w .minecraft ;)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...