Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Podklasy Huntera

Pegarożec.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Assasyn - PvE nie warto nawet opisywać, za to w PvP jest bardzo grywalną klasą. Ogarnięcie go w 100% wymaga zagrania ok. 1000 gier, ale warto

Ranger - PvE i PvP. W PvE spami potwori od 1-9. W PvP łatwo go wyczuć (Mówi co zachwile wystrzeli, irytujące xD), ale jeżeli biega w koło i strzela, to trudno go ubić.

Scout - PvE i PvP. Jak grać? Skakać w koło i spamić minami. Kiedy jest się na ziemi (między skokami), kładzie się pułapki. Bardzo dobra klasa na fighterów, słabsza na dystansowe.

Shadow - PvE i PvP. Najszybsza klasa wśród Hunterów. Ludzie porównują go do Assasyna, ale są w błędzie. Shadow bije większość czasu kiedy jest na ziemi, nie w powietrzu. Moim zdaniem wymaga większego ogarnięcia niżeli assasyn (mniejsze survi)

Opublikowano

Popatrzyłem sobie na filmiki.

Podoba mi się Scout jednak.

Ranger, jak się okazuje, ma praktycznie wszystkie skille łucznicze.

Myślicie, że będzie mi dobrze szło i przyjemnie się grało Scoutem ? Lubię wygrywać PvP. ;)

51708373187730018158.png

Opublikowano

Jak widziałem jeden filmik scout vs guardian bodajże, to ten guardian latał tylko w górze i nic nie mógł zrobić ;p, ale ten kto prowadził tego scouta musiał nim długo grać :P A w PvE scout też jest bardzo dobry :D

Opublikowano

Dzisiaj ci odpowiem zapytam kogoś z gildii. Mi się wydaje że wis zwiększa obrażenia zadawane od pułapek, ale to tylko przypuszczenie

Opublikowano

widziales kiedys scouta pod str?;d bo ja nie a gram juz w ta gre sporo czasu ^_^ Scout tylko pod wis :) poczytaj sobie na innych forach zobacz filmiki na YT itd itp to zobaczysz :) ale jezeli nie grales jeszcze w ta gre to proponuje Ci abys sobie pogral rangerem :) dodali mu nowego skilla i jest tak przekoksany ze ciezko teraz do niego podejsc :D latwa postac do ogarniecia i dobra na pvp/pve :) moim zdaniem lepiej by Ci sie gralo rangerem niz scoutem :)

Opublikowano

No właśnie czytałem, że WIS dla pułapek a przecież Scout w 99% gra pułapkami.

Ma ktoś jakiegoś dobrego TuT'a ?

Bo czytałem tego

http://www.c9chaos.com/#!Scout/c882

ale coś z nim nie gra, nie działa w ogóle strona.

51708373187730018158.png

Opublikowano

powiem Ci tak, sam grałem scoutem- czy żałuje? tak sobie. Scout jest tylko do farmienia Hella, Survival, do pvp on się nie nadaje, aktualnie każdy potrafi go zjechać jak psa, nie bierz go jak chcesz postać do pvp, wybierz Rangera ew. Assasina

jak tak bardzo ci o build chodzi to maxujesz all z Magic Atack, + bombka do przewracania(dynia taka), pasywy all oprócz physical dmg, a z commands to coś wybierzesz, na 50lvl dużo pkt zostanie

fs.png

Opublikowano

Ranger str, tylko nie rozumiem STR i Health :D, akcesorie pod rangera masz [str][Crit], jeżeli chodzi Ci o Crysal of ... to na Health, Inteligencja daje mane, a zmienić się nie da, wbicie 50 to tydzień czasu, a i jeszcze jedna uwaga, nie rób więcej niż 70% crit, bo mając więcej i tak będzie ci wchodzić jakbyś miał 70%

fs.png

Opublikowano

Czyli STR, a nie WIS dla Rangera i Health, a nie Inteligence ?

A czy masz jakiś zaj***sty poradnik dla Rangera, albo sam możesz dla mnie napisać ? Build, styl walki i inne pierdoły. :D

51708373187730018158.png

Opublikowano

Nie grałem Rangerem to ci nie powiem:D, dołącz najlepiej do gildi Born2Kill, a tam ktoś ci napewno build da;),

Nobody

BluEyes

Kazuar

Napisz do nich, to powinni dodać do gildi

fs.png

Opublikowano

Dobra, a czy czasem nie byłoby mi lepiej grać Scoutem i wykorzystać to, że trafił mi się Auspiece dodający mi 27 WIS ?

Dodam, że szybko ogarniam we wszystkich grach różne klasy. ;)

Więc z ogarnięciem Scouta nie powinienem mieć problemów. :)

51708373187730018158.png

Opublikowano

Scout to prosta klasa ale robienie z jego maina to zły pomysł, ja zrobiłem tak, że wbiłem 50 scoutem, nafarmiłem kaske, kupiłem dobre eq na 47 illusionist i tylko wbicie lvl mi zostało ;)

Możesz grać Scoutem dużo nie stracisz :) Przekonasz się na 50lvl czy warto nim dłużej grać ;)

fs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...