Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy WOT bedzie działał gdy przeinstaluje system?

Kubic12a1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hallo Leute! Mam pytanie ponieważ będe przeinstalowywał windowsa. System na na C. A WoT na D. Czy jak przynstaluje System WOT będzie działać proprawnie czy nie będzie działać? (Jak robie czasami reinstal windowsa to niektóre gry działają a nie które nie.) Czy WoT będzie działać?

Opublikowano

TO zależy, jak będziesz zmieniał z 32bit na 64bit to nie będzie działał, a jak z 32bit na 32bit to będzie działać.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Po co na pendrive? Nie będzie mu tak działać musiał by do winrara wgrać jako plik RIP i wtedy by mu działało ale nie opłaca się w to bawić. Wystarczy że instalke sobie ściągnie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Po co na pendrive? Nie będzie mu tak działać musiał by do winrara wgrać jako plik RIP i wtedy by mu działało ale nie opłaca się w to bawić. Wystarczy że instalke sobie ściągnie.

No o to mi chodziło mniej więcej, ale źle zinterpretowałem. Chodzi o instalkę. ;p Ale jeżeli ma starą, to niech lepiej odnowa ściąga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...