Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Tabela player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem z kolegami na serverze zresetowałe server zeby ustawić wiecej gb ram i gdy właczyłem server conection refused sprawdziłem w navicat i tabela player była rozwalona gdy probowalem naprawic usunela się jak ją dodac od nowa nie mam chyba backupa :/

Tylko nie dzajcie mi bana przypadkiem za multi konto jest to inny komputer więc mogę mieć te konto :)

Opublikowano

a jak padną ci na Dedyku tabele to jak je naprawić ?? , lepiej miec zapasowe ??

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

nie działa mam kopie ale jak ją wrzucam to nie można zrobić postaci pisze inna postac ma już ten nick na wszystkich nickach tak piszę . Proszę o pomoc fast :)

Tylko nie dzajcie mi bana przypadkiem za multi konto jest to inny komputer więc mogę mieć te konto :)

Opublikowano

duble post szybko pomocy potrzebuje ludzie !!!

Opublikowano

kolejny duble pomocy !!!!

Teraz taki błąd wyskakuje jak próbuje naprawic :

player.player repair Table Error 'Table 'player' is read only

player.player repair status Operation failed

Opublikowano

Już dawno sam odratowałem xD . Zapomnialem napisać . Sry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...