Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV zacinanie się gry mimo szybkiego komputera

Wyobraźnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam pewien problem z grą GTA IV a mianowicie od razu po rozpoczęciu rozgrywki zaczynając jazdę samochodem gra zaczyna się zacinać gdy gwałtownie przekręcę kamerę czy podbiję samochód do góry itp. Mój komputer jest na Windows 7 64-biotwy, a dokładniej mój sprzęt wygląda tak:

Procesor: AMD FX-8120 Eight-Core Processor 3,1GHz (8x3,1GHz)

Ram: 16 GB

Karta graficzna: GeForce GTX550 Ti

W ogóle z tą grą komputer nie powinien mieć jakichkolwiek problemów ale jednak. Dodatkowo powiem że zmieniłem w Usługach dziennik zdarzeń sytemu windows na ręczny i nadal to samo. Teraz po zaktualizowaniu wersji gry do 1.0.7 przez chwile ładuje się gra i nagle przestaje i nie chce się w ogóle włączyć o co z tym wszystkim chodzi. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

To nie wina komputera. Części GTA ogólnie mają zryty silnik graficzny. Możesz wgrać commandline. Lub patcha ( ja patchy nie wgryam bo jeszcze gorzej mi tnie ) Ale możesz spróbować.

o Commandline poszukaj na YT. Pozdro.

Opublikowano

Reinstall gry. Przeczyść kompa Ccleanerem ze zbędnych plików. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...