Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]2 pytania

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 pytanie: ile dojde do ISa-7?aktualnie jestem na IS i gram niemalże cały dzień

2 pytanie:jakim sposobem zarobić najwięcej kasy?KW1 nie specjalnie mi sie przyjemnie nim zarabia a ISem dostaje niekiedy 30k ale je zbijam po ok. 5 bitwach nich

xxx

Opublikowano

co do zarabiania najlepsza jest matilda :} nawet bez zabic i po zginięciu w 30sec mam 5k+ bez premium a po dobrej bitwie nawet 50k

1213o.jpg

Opublikowano

Podobno matilda ma więcej wad niż zalet.Kupiłbym se typka59 ale ponieważ nie ma go za golda... mógłbym też uzbierać golda za pomocą konkursów/kodów bonusowych ale to by długo trwało

Edit:A w ile tak dojde do IS-7?

xxx

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko:Chciałbym se kupić jakiś czółg do zarabiania V tieru.Który lepszy z poniższych?:

T49

M18

M10 Wolverine

Który lepszy do zarabiania?

xxx

Opublikowano

M18 to 6 tier.

Ja na twoim miejscu zrobił bym wszystkie. Sam mam je i dobrze się spisują do zarabiania na T49 zrobiłem rekord zarobków na 5 tierze ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Do zarabiania t49 lepszy i szybszy od wolwerina i jest 5 tierem. Do isa dojdziesz w jakies 2-3 miesiace zalezy czy ogarniesz nastepne czolgi.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mozna tyle zarobic jak sie nim dlugo gra, ja go przeszdlem w 100 bitew i nie mialem okazji tyle zarobic. Najwiekszy zarobek mialem chyba 49k, specjalista i wsparcie mialem wtedy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No ale to wszystko zależy od drużyny jak gra i czy się angażuje w grę... to mówicie że ogólnie T49 to dobry czołg ?

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...