Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zupełnie nowy dział ,, Zapowiedzi gier"

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym aby powstał dział pt. ,,zapowiedzi gier'' były by tam zapowiadane najnowsze gry np. typu fps oczywiście przede wszystkim chodzi mi o gry online play for free.

W temacie użytkownik musiał by dać filmik pokazowy trochę opisać grę (np. datę premiery) i minimalne wymagania sprzętowe.

Na pewno ściągnie to więcej ludzi na forum bo ludzie teraz szukają nowości tak jak ja.

Ah i jeśli by taki dział powstał chciał bym aby były w nim poddziały na gatunki gier.

Mam nadzieję że mój pomysł się spodoba.

Dziękuję i pozdrawiam.

76561198090890807.png

Opublikowano

thejeron78

ja bym chcial podzialy na gatunki

Zastanów się jaka będzie tam liczba tematów i jaki będzie ruch w każdym osobnym gatunku...

Na nie!

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Będzie taka liczba tematu ile nowych gier postaram sie o to...

A chodzi mi głownie o to żeby wszyscy z was mogli znaleźć gre dla siebie np. wejdziecie w dział nowości fps > pozniej free i znajdziecie kilka propozycji w których możecie wybierać.

76561198090890807.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu. MMT z tego co wiem dodaje recki nowych gier i je komentuje.

Ogólnie taki dział = wielki spam + więcej pracy .

9368_gold.png

Opublikowano
Moim zdaniem nie ma sensu. MMT z tego co wiem dodaje recki nowych gier i je komentują .

+1

Również jestem na nie, nie potrzebne tutaj. Są różne strony, gdzie się pojawiają co chwile zapowiedzi etc.

Opublikowano

Tak jak pisał Omek MMT tworzy recenzje nowych gier. Pod filmikiem każdy może wyrazić swoje zdanie co do danej gry. Taki dział to byłaby naprawdę masa spamu. Na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Tyle że MMT nie recenzuje gier fps online tych nowych tylko jakieś stare a mi chodzi o nowości żebym mógł wejść na mpc i znaleźć coś dla siebie.

76561198090890807.png

Opublikowano

Będzie taka liczba tematu ile nowych gier postaram sie o to...

A chodzi mi głownie o to żeby wszyscy z was mogli znaleźć gre dla siebie np. wejdziecie w dział nowości fps > pozniej free i znajdziecie kilka propozycji w których możecie wybierać.

Od tego są prefixy ...

@TOP

Na nie. Jeśli taki był już kiedyś dział i teraz go nie ma to znaczy, że nie miał on poparcia. Myślę, że to i tym razem by się nie sprawdziło.

Kocham mame

Weteran
Opublikowano
Tyle że MMT nie recenzuje gier fps online tych nowych tylko jakieś stare a mi chodzi o nowości żebym mógł wejść na mpc i znaleźć coś dla siebie.

Recenzujemy stare i nowe.. zaglądałeś kiedyś na kanał mpcforum na youtube?

Co do tematu, to nie, od czegoś jest mmt.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Recenzujemy stare i nowe.. zaglądałeś kiedyś na kanał mpcforum na youtube?

Co do tematu, to nie, od czegoś jest mmt.

http://www.youtube.com/watch?v=5v7zafUDZCM&feature=plcp

Dajecie wszystko w 1 filmie tz. te płatne i nie płatne a ja bym chciał żeby wszystko dało się łatwo znaleźć poza tym nie widziałem żadnej zapowiedzi gier fps free..

76561198090890807.png

Opublikowano

To może zacznij tworzyć tematy z recenzjami w SP i jeśli będzie ich dużo to masz większe szanse do utworzenia takiego działu.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

To może zacznij tworzyć tematy z recenzjami w SP i jeśli będzie ich dużo to masz większe szanse do utworzenia takiego działu.

Będe tworzył taki dział, znam mnóstwo gier fps i z chęcią recenzował bym w tym dziale każdą z nich.

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...