Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich grach mozna zarobic(new)

pernas3254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie na jakich grach mozna zarobic. Metin2 odpada postacie gold poszlo w dol tibia tak jak metin , a WoW tez poszedl w dol kiedy sitem kosztowal 600zl a teraz 50zl . Więc jaka gre polecacie może być tez przeglądarkowa utworzylem ten temat poniewż inne sa juz stare z przed roku , dwóch lub wiecej.

No oneunderstands my world...

Opublikowano

Teraz już masa ludzi gra w takie gry i jest pełno itemów/kasy na sprzedaż w tych grach. Nie opłaca się to już, teraz najlepiej oczywiście zarabiać na reklamach, na grach już nie dasz rady, za późno wg mnie.

Opublikowano

Czy ja wiem czy na grach nie da się.?

Jeżeli chodzi o typową rozgrywkę to niestety nie, ale jakby serwer metin2 postawić to zarobek masz pewny. Tylko że musi być serwer a nie "na gotowcach", ale pewnie nie o to ci chodzi...

Również podkreślam że ogólnie na tych postaciach nie zarobisz, bo kto dzisiaj kupuje wirtualne rzeczy..? Kiedyś to było co innego teraz ciężko znaleźć kupca.

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Nikt tutaj Tobie nie napisze ,,Biznes Planu'' nad ktorym myslal jakis

czas jak tu zarobić na grach MMORPG i Online. A Ty dostaniesz wszystko

na tacy.

Musisz poznac gry, popatrzec na Allegro, Ebay i na czatach/forum tych

grach. Rzecz ujmując, musisz poznać ,,rynek'' różnych i wielu gier.

Ja znalazłem w taki sposob i dziennie mam czasami 50zł a przy dobrym obrocie ponad 300zł na doład. Do telefonu lub PayPal a nawt konta bankowe. Wszystko zalezy czy gracze nie potrzebuja wirtualnej kwoty. Zalezy tez jak szybko chcesz zarobic. Na metinie i diablo trzeba cos osiagnac aby miec jakis zysk.

Opublikowano

Myślę, że na grze wstępnej możesz trochę zarobić. Ma to swoje plusy, wyćwiczysz palce, usta i co najważniejsze, poszerzysz krąg znajomych !

(Sposób nie testowany, nawet na zwierzętach)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Na metin2 można gdy wyjdzie nowy serwer graj wojem bodym + kup 2x exp wbij szybko 70 i sprzedaj konto. uwierz że zarobek jest

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Właśnie tak jak ktoś już powiedział na Metinie można zarobić dużo pieniędzy lecz trzeba coś osiągnąć :-)

kISKp.png

Opublikowano

Karty WoW TCG, można nieźle zarobić.

Kupujesz boosterki i możesz wylosować kartę wartą 50, a może i 500 zł.

Opublikowano

utworzylem ten temat poniewż inne sa juz stare z przed roku , dwóch lub wiecej.

Bądź z przed tygodnia, dwóch lub więcej.

Kocham mame

Opublikowano

Zrób jakąś odpicowaną grę przeglądarkową to możesz się naprawdę dorobić ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Możesz expić w metinie2 czy lolu i potem konto sprzedać na allegro lub postawić jakiś serwer cs , tibia. Ja w tibii na serwerach gm legalnie sprzedawałem troche się dorobiłem ;'p

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...