Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Który fireteam najlepszy?

Enzil

Który fireteam najlepszy?  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybiera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednym z popularnych trybów w Combat Arms jest fireteam. Tryb stał się już nijako wizytówką CA więc stąd moje pytanie; który z nich jest najlepszy?

Piszcie i głosujcie ;)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Pod względem expa zdecydowanie najlepszy jest Nemexis HQ, ale ja zbytnio go nie lubię.

Moimi ulubionymi będą Black Lung i Cabin Fever. Jak jeszcze nie było tych nowych FT'ów i nie zwiększono expa na QR, to właśnie tam się expiło i bardzo przyjemnie się grało.

Bardzo lubię też DT, ale jest trochę krótki.

Opublikowano

Zakochałem sie Cabin Fever za moich czasów tam sie expiło grałem we wszystkie FT ale klimat jest tylko 1

Cabin Fever

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Najlepszy? No do expa HQ, do łatwego cleara Lab, a do zabawy dt. Ja najbardziej lubię desert foxa, tylko że jest on kompletnie nieopłacalny. Zombiaki są zbyt monotonne, może jakby dodali jakąś fabułę..coś jak np. nemexis hq tylko 6x dłuższy, i zamiast botów armia zombiaków to by się grało. Lab też jest dobry - bo na końcu nie ma bota, tylko zawsze inna osoba.

Bywalec
Opublikowano

Cabin Fever.

Nie rozumiem jak można grać nemexisa.

Przecież to takie monotonne.

Kupiłem sobie stuff na nemexisa na 7 dni i chyba mniej expa wbiłem niż gdybym nie grał w niego.

Poporostu tak mi sie gra znudziła po 2 dniach.

A CF nie jest tak monotonny i mozna Flame uzywać ;)

A co do Black Lung to nie lubię.

Może przez to że CF mogę sam "ogarnąć" a BL już nie.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Cabin Fever.

Nie rozumiem jak można grać nemexisa.

Przecież to takie monotonne.

Kupiłem sobie stuff na nemexisa na 7 dni i chyba mniej expa wbiłem niż gdybym nie grał w niego.

Poporostu tak mi sie gra znudziła po 2 dniach.

A CF nie jest tak monotonny i mozna Flame uzywać ;)

A co do Black Lung to nie lubię.

Może przez to że CF mogę sam "ogarnąć" a BL już nie.

Nemexis nie jest aż tak monotonny, większa ilośc osób w to gra ponieważ szybciej i łatwiej można wbić expa. Tak czy siak, najbardziej emocjonującym fireteamem jest Nemexis Labs jak dla mnie.

Opublikowano

Tę pierwszą co wyszłą na początku

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Smutne dla mnie jako gracza grającego kilka lat są słowa "zdecydowanie NEMEXIS HQ bo exp " ... ludziom zależy na EXPie i EXPie a zapominają o wspólnych gierkach , fajnych klimatach jakie można było stowrzyć na Cabinie ... Szczerze najfajniejszy klimat był na Cabinie zwłaszcza po 15 rundzie tak fajnie swiatlo zgaszone .. nigdy tego nie zapomne... był też DT i epoka Endovene Burhuntera Broota i innych Endynemow i MuKQKQ... . Nastepnie to odchodziło w zapomnienie a na arene wbijał jeszcze bardziej opłacalny Black Lung - tutaj też się fajnie grało z przyjaciółmi i rozmawiało na tsie ... Eh i w końcu nadszedł ten NEMEXIS HQ który odstawił połowę trybów i reszte Fireteamów na bok ... Jest to tylko play4exp , zero play4fun... pazerniaki siedza caly dzien w domu zeby wbic jak najwiekszy lvl a potem nic z tego nie miec .... dla mnie przestał liczyć się EXP , zależy mi na dobrej zabawie a zwłaszcza starym stylu CA , dlatego gram SnD - tamto jeszcze nie spadlo na psy jak inne tryby,,, oddałbym wiele żeby cofnąć się w czasy DT-CF-BL :) moje najwspanialsze lata CA to były :) ten nowy FT to dla mnie totalna beznadzieja - ani exp ani gra sie nie nadaje... juz nic lepszego co stworzy lepszy klimat nexon nie wymyśli tego jestem pewny

pod względem opłącalnmości nr1 to NEMEXIS a pod względem zaje.....ści 1.Cabin Fever 2.Black Lung 3.Desert Thunder 4.NEMEXIS HQ

bez youtuba

Opublikowano

Nemexis HQ jeśli grasz z kolegami. Jest 4fun i jest exp :) Jak gra się samemu to black lung

Opublikowano

Smutne dla mnie jako gracza grającego kilka lat są słowa "zdecydowanie NEMEXIS HQ bo exp " ... ludziom zależy na EXPie i EXPie a zapominają o wspólnych gierkach , fajnych klimatach jakie można było stowrzyć na Cabinie ... Szczerze najfajniejszy klimat był na Cabinie zwłaszcza po 15 rundzie tak fajnie swiatlo zgaszone .. nigdy tego nie zapomne... był też DT i epoka Endovene Burhuntera Broota i innych Endynemow i MuKQKQ... . Nastepnie to odchodziło w zapomnienie a na arene wbijał jeszcze bardziej opłacalny Black Lung - tutaj też się fajnie grało z przyjaciółmi i rozmawiało na tsie ... Eh i w końcu nadszedł ten NEMEXIS HQ który odstawił połowę trybów i reszte Fireteamów na bok ... Jest to tylko play4exp , zero play4fun... pazerniaki siedza caly dzien w domu zeby wbic jak najwiekszy lvl a potem nic z tego nie miec .... dla mnie przestał liczyć się EXP , zależy mi na dobrej zabawie a zwłaszcza starym stylu CA , dlatego gram SnD - tamto jeszcze nie spadlo na psy jak inne tryby,,, oddałbym wiele żeby cofnąć się w czasy DT-CF-BL :) moje najwspanialsze lata CA to były :) ten nowy FT to dla mnie totalna beznadzieja - ani exp ani gra sie nie nadaje... juz nic lepszego co stworzy lepszy klimat nexon nie wymyśli tego jestem pewny

pod względem opłącalnmości nr1 to NEMEXIS a pod względem zaje.....ści 1.Cabin Fever 2.Black Lung 3.Desert Thunder 4.NEMEXIS HQ

Dokladnie popieram zdanie kolegi ;)

Opublikowano

@haras04

Gdyby zrobili coś takiego jak w vindictusie, czyli Daily Battles albo god of fomors(1 raz dziennie jeden RAID, a jak kupisz capsułkę za nx to 2 dziennie, a to drugie 3x na tydzień tylko) na np. wszystkie fireteamy to byłoby lepiej, tyle, że nie raz dziennie bo to trochę byłaby przesada, ale jakby zrobili 50x jeden fireteam dziennie albo ew. 300x na tydzień to ludzie wydusiliby tego HQ i braliby się za inne aż do końca tygodnia:) Tyle, że jest to niemożliwe...bo już dawno by tak zrobili.

Opublikowano

Stare dobre czasy kiedy wyszedł 1 fireteam cabin faver każdy podjarany, a żeby pograć na jakimś pokoju trzeba było czekać po 15 minut taki tłok był :) stare dobre czasy chciałbym aby to wróciło :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...