Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długie hobby, ban czy nie?

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pamiętam jak tygodnie (?) temu Pexiak bodajże został zbanowany/skasowany za długie hobby czy coś w tym stylu. To teraz ja się pytam czy można ustawić sobie takie hobby jak ma ten człowiek (http://scr.hu/screenshooter/3219543/mbnucky) czy wyłapie się perma? Nie chce nic mówić, ale takie ''hobby'' rozciąga post itd.

Pis.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

On miał takie znaczki które lagowały forum ;-)

Jeśli chodzi o to hobby w ss to powinien być limit znaków.

Odnośnie tych znaczków to wiem, bo miał coś takiego: http://screenshooter.net/3219543/ptkdlny i to raczej nie lagowało, ale najeżdżało na wszystko. Także prosiłbym o jakiś punkt w regulaminie odnośnie Hobby, lub jakie są maxymalne rozmiary.

Opublikowano

3-5 linijek NORMALNEMU userowi wystarczy.

Jeżeli chce się bardziej rozpisać ma do tego "o mnie".

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

3-5 linijek NORMALNEMU userowi wystarczy.

Jeżeli chce się bardziej rozpisać ma do tego "o mnie".

No okej, ale czy to jest w regulaminie? Moim zdaniem powinno się tego zabronić, bo nie będę scrollował tylko dlatego że jakiś maniak myśli że najebie tego w trzy pupy i będzie fajny..

Opublikowano

Bany to przesada... Jestem za limitem

Pex dostał perma/delete (Sam nie wiem) za znaczki o których nie było mowy, więc nie wiem czy jest tutaj ukryty regulamin?

Opublikowano

Dla mnie to hobby jest nie potrzebne, ponieważ ludzie tam wpisują i tak co chcą, niektórzy jakieś długie wiadomości.

Jestem za limitem dwóch linijek maksymalnie/trzech, wtedy ograniczy się to przewijanie. Banów za to nie ma, jedynie za bardzo duże może być ostrzeżenie, lub usunięcie tego.

Opublikowano

Pex dostał perma/delete (Sam nie wiem) za znaczki o których nie było mowy, więc nie wiem czy jest tutaj ukryty regulamin?

Czego ty nie rozumiesz, że dostał perma za znaczki mulące przeglądarkę ? Jeżeli miałby normalne hobby z np. 30 linijkami, nikt by nawet nie zareagował. Pamiętam za mojej kadencji nigdy nawet tego nie usuwałem czy coś .

9368_gold.png

Opublikowano

Czego ty nie rozumiesz, że dostał perma za znaczki mulące przeglądarkę ? Jeżeli miałby normalne hobby z np. 30 linijkami, nikt by nawet nie zareagował. Pamiętam za mojej kadencji nigdy nawet tego nie usuwałem czy coś .

Rozumiałem, ale nie wiedziałem czy to czy to. Szkoda, że mi nic nie muliło jak czytałem jego posty ale <ok>. Dobra, czyli skoro żaden GM ani Admin nie chce się wypowiedzieć to uważam temat do zamknięcia i pozostaje na czym było, bez znaczków a można wpisywać ile się chce. <3

Opublikowano

Miejsce na sygnaturkę ma ograniczenia co do wielkości, więc hobby też nie powinno zajmować ''pół strony''. Gdyby każdy użytkownik ustawił sobie tak długie hobby, to przewijanie tematów mogłoby zrobić się trochę uciążliwe.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Miejsce na sygnaturkę ma ograniczenia co do wielkości, więc hobby też nie powinno zajmować ''pół strony''. Gdyby każdy użytkownik ustawił sobie tak długie hobby, to przewijanie tematów mogłoby zrobić się trochę uciążliwe.

Właśnie o to mi chodzi z tym tematem. Lecz skoro administracja nie ma zdania co do tego, to chyba pozostaje jak było - ustawiasz ile chcesz...

Opublikowano

Proszę nie o komentowanie czegoś o czym się nie wie.

Pexiak miał delete konta na własną prośbę, bo przez te znaki zbugował sobie profil, nie szło wejść na niego ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Proszę nie o komentowanie czegoś o czym się nie wie.

Pexiak miał delete konta na własną prośbę, bo przez te znaki zbugował sobie profil, nie szło wejść na niego ;).

Z tego co pamiętam któryś z GM pisał, o tym że jeszcze raz ktoś wstawi sobie takie coś w hobby to perm/delete także po co te emocje? : 33

Opublikowano

Jestem za tym by wprowadzono limit 2-3 linijek bo i tak większość tam tyle wpis. I zakaz znaczków tego typu:

????????????????????? ?????????????????????

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Moim zdaniem to hobby nie powinno być wyświetlane przy poscie tylko na stronie głównej forumowicza albo zmniejszone pole tekstowe żeby mieściło się mniej znaków.

76561198090890807.png

Opublikowano

Limit hobby powinien być taki długi jak sygnatura, żeby nie wykraczał po za nią, albo do 5/6 linijek.

Takie jest moje zdanie :)

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...