Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zła! A może jednak dobra wiadomość! - Rengar nie wyjdzie..

PanPrezesLiper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rengar nie wstąpi do ligi

Dzisiaj rano zespół Riot ogłosił, że postać Rengar nie wstąpi do ligi.. Powód zawieszenia to zbyt OP DMG, oraz passywka, która można powiedzieć, że zmienia mu całkowicie skille. Na dodatek Rengar był wstanie zrobić Dragona na 5/6 lvl ze smitem oraz Blue na 2/3 bez smite.. Postać wstąpi do ligi gdy zostaną przeprowadzone dodatkowe testy i zostanie ona ustabilizowana względem innych bohaterów.

03179337816775505749.png

Opublikowano

Jak dla mnie to bardzo dobra wiadomość.

Rengar jest naprawdę za mocny, jego gangi na PBE zawsze kończyły się pomyślnie jeżeli miał 5 stacków .

Opublikowano

On byl tak op ze dobrze ze nie wyjdzie

Np jego ult

Widzisz wszystkich w mgle wojny w jakims tam obrebie stajesz sie niewidzialny na jakis tam czas i jeszcze zwieksza twoja predkosc ruchu

.... OP

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Wreszcie cos takiego widze thx riot mam nadzieje ze zrobicie z niego slabiaka a nie takiego op bo mnie juz denerwuje na pbe

Opublikowano

Ciekawe jak się będzię grało jak będzie 200 champów... Mogliby przystopowac. Zamiast nowych powinni sprawić zeby te stare stały się grywalne, jak np. obecnie najwiekszy trollpick Karma (tak, mam ja kupiona xD)

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Z tego co tu widzę, to on wstąpi ale później. Chyba coś źle napisałeś. A tak pozatym to dobrze, że jeszcze go nie będzie bo go nie lubiłem.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Za rok będzie 200 postaci za 6300 i jakieś tam 30 za mniejsze ceny...jak mówi specjalniedlaci mogliby podrasować inne postacie, a nie ciągle nowe wprowadzać, których umiejętności zaczynają, już się powtarzać...No, ale każdy lubi jak na ekranie logowania jest nowa jakaś postać (lub skórka) i nowa muzyczka :)

Btw. Nie długo mają znerfić Dianę, o prawda? Moim zdaniem powinni, bo na 11 może barona solować (widziałem tak dwa razy, inni gracze) ;x

Jeszcze jedno btw., Jak przy Kosturze Archanioła, z Obuwiem Maga (buty) i Rabadonem można mieć ponad 500 ap? Ja tyle mam z Kosturem Pustki i Wolą Starożytnych :(

koxsunwella.png

Opublikowano

Za rok będzie 200 postaci za 6300 i jakieś tam 30 za mniejsze ceny...jak mówi specjalniedlaci mogliby podrasować inne postacie, a nie ciągle nowe wprowadzać, których umiejętności zaczynają, już się powtarzać...No, ale każdy lubi jak na ekranie logowania jest nowa jakaś postać (lub skórka) i nowa muzyczka :)

Btw. Nie długo mają znerfić Dianę, o prawda? Moim zdaniem powinni, bo na 11 może barona solować (widziałem tak dwa razy, inni gracze) ;x

Jeszcze jedno btw., Jak przy Kosturze Archanioła, z Obuwiem Maga (buty) i Rabadonem można mieć ponad 500 ap? Ja tyle mam z Kosturem Pustki i Wolą Starożytnych :(

Diana póki co nie dostanie nerfa, za mało na niej zarobili.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Zgadzam się, dobrze że nie wyjdzie, już Dariusa jest trudno pokonać, a wyobraźcie sobie w 1 teamie Dariusa z Regnarem, przerąbane. Zresztą Dariusa powinni znerfić. Takie moje zdanie.

Game Over

Opublikowano

A mi to obojętne czy wyjdzie czy nie wyjdzie.

I tak go znerfią po 2tyg., bo będzie płacz, że jest zbyt op.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Zgadzam się, dobrze że nie wyjdzie, już Dariusa jest trudno pokonać, a wyobraźcie sobie w 1 teamie Dariusa z Regnarem, przerąbane. Zresztą Dariusa powinni znerfić. Takie moje zdanie.

Dariusa nie jest trudno pokonać x )

Runy ap per lvl. A co powiesz na takiego championa? ditto.gif

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

UP

Chyba na normalach, jak się umie przeciwko niemy grać to można go skontrować każdą postacią.

A co do tematu, to dobrze że nerfią go przed wyjściem a nie po.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...