Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Error

MirgartGibon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema pomozcie mi nie moge wbic na warrocka bo error wyskakuje jak wciskam start game piszeee error cos tam code :(1400) jakos tak ;/ i jak chcem przeez wr manual czy jakos tak to teez eerrrorrrrr pomocyy ; < ; ( : < : (

Opublikowano

Spokojnie ... Napisz to jeszcze raz powoli bo nie wiem o co chodzi.

"Cos tam" "error"

Napisz dokładnie o co chodzi. Bo na razie nie rozumie i niestety nie mogę Ci pomóc

Opublikowano

cannot run child process czy cos w tym stylu to sciagaj AVG jak kolega wyzej napisal nastepnie dodaj caly folder gry do wyjatkow nacisnij zastosuj i bedzie smigalo ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Jemu chodzi o ten błąd :

Cannot launch child process (code:14001)

Również go miałem. Check Files nie pomogło. Dodanie WarRocka do wyjątków AVG oraz ,, wyjęcie " wszystkich plików z kwarantanny również. Nic . Zrobiłem Reinstall gry. Innego sposobu nie znalazłem. Poświęć tą godzinkę a pomoże. :)

Może lajk.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

dokladni chodzi mi o cannot cos tam sory z3 tak pozno napisal3m al3 wyj3chal3m xD sory za 3 al3 klopyty z klawiatura

jak to pobrac ? podaci3 link ?

to j3st anti virus tak ??? ;D

bo ja po formaci3 kompa xD

Opublikowano

ja juz instalowalem wr od nowa z 3 razy...wiec to avg to anty virus i musze to wsadzic do jednego folderu ? ;d za pomoc wszyscy dostanal + :) licze na szybka odpowiedz

to avg to anty virus czy nie? xD

Opublikowano

jak wlaczam wr launcher to zatrzymuje sie na 3-trzech %-tach i wlacza sie avg i wykryto zagrozenie -.- :< jak to zrobic ? ? ? ? ? ? ? ; <

jak wezme ignoruj zagrozenie to co sie stanie ? ?? ? : x

ni chuja nei pojdzie dalejjjj ;<<<<<<<<<<

// nie pisz posta pod postem.Od tego jest opcja edytuj ;) || areq94pl

pomozcie mi ciagle musze instalowac od nowa wr (nie co sciaga sie 1 - 2 godz) tylko nexon installer gdy mi sie nie chce ; // sciagalem juz od nowa wr i nie pomoglo sciagalem avg potem avg remover i tez nie pomoglo ; / jesli ktos wie niech napisze byl bym bardzo wdzieczny :) daje + a nawet wiecej ; D

POMOCYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

jak wlaczam wr launcher to zatrzymuje sie na 3-trzech %-tach i wlacza sie avg i wykryto zagrozenie -.- :< jak to zrobic ? ? ? ? ? ? ? ; <

jak wezme ignoruj zagrozenie to co sie stanie ? ?? ? : x

Post pod Postem opcja "Edytuj" jest -.-

@TOP

Może spróbuj wyłączyć AVG i wtedy włącz updater. A jak nie zmień se antyvirusa na Avast bardzo dobry.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

jak wlaczam wrmanualpatcher to do you wish to manual patch wciskam ok i pojawia sie ERROR: WarRock could not be found ! :<<< pls pomuzcie

jak uruchamiam wrlauncher to connect jest caly na czerwono a total na czarno ;< pomocy xD

Opublikowano

dzieki up dziala warrrock :DDDD narszcie jak napisz jak dac 3 plusy

za 3 razem jak wlaczylem to mi pisze ze plik zostal uszkodzony ;/// xD ale naprawie to :)

czemu za kazdym razem jak chcem wlaczyc musze instalowac nexon installer ? ;d ; <

//dbl post || hackerX

Opublikowano

Up czy tam 2@Up:

AVG REMOVER pomaga... gdy usuniesz go z komputera... wszystkie pliki z kwarantanny wrócą ... a pozniej AVG nie będzie ci usuwał rzeczy nexona itp. Będziesz miał spokój...

PS: Korzystaj z opcji edytuj.... ;) Tak jak modki ci radzą.

Licze na parę lajków. :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

uzylem go i jak z 4 razy wlacze warrockka musze instalowac nexon installer ;p i trwa to z pol godz instalowanie 10 min i z 15 - 20 min ladowanie start game; p i wlasnie teraz instaluje ;p

Opublikowano

aaaa moze wiem dlaczeegoo.... ale nie jestem pewny ;d moze zle zainstalowalem avg remover ; ) i dlatego : > jestem w trakcie instalowania warrocka ; > jesli nie pomoze to nie wiem ; <

//Używaj opcji edytuj!! ||Epean

Opublikowano

Up@

Korzystaj z OPCJI edytuj ... bo cały czas wychodzą ci Double Post ... za które dostajesz ostrzeżenia albo % . ;)

Jeśli chcesz do kogoś napisać na PW wchodzisz na jego profil... i klikasz na wyślij wiadomość . PW - Prywatna Wiadomość. ;)

AVG Reamover nie trzeba instalować... ;) Wystarczy go włączyć aby sam automatycznie usunął AVG . ;)

KORZYSTAJ Z OPCJI EDYTUJ . ;) Nie pisz posta pod postem .

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...