Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się zalogować.

MyManiek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj miałem format komputera i od tego czasu nie mogę się zalogować na wp,allegro,facebooka.Wyskakuje mi:

Strona internetowa jest niedostępna

Przeglądarka Google Chrome nie może wczytać strony internetowej, ponieważ oczekiwanie na odpowiedź serwerawww.facebook.com trwa zbyt długo. Witryna może być wyłączona lub mogły wystąpić problemy z połączeniem internetowym.

Oto kilka propozycji:

• Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
  • Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
  • Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
  • Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierz kolejno menu klucza > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie pola wyboru ?Użyj serwera proxy dla sieci LAN?.

Błąd 7 (net::ERR_TIMED_OUT): Przekroczono limit czasu operacji.

Mam GOOGLE CHROME.Wie ktoś może jak to naprawić?Na innych przeglądarkach też nie działa :( Prosze o pomoc!

MyManiek555.jpg
Opublikowano

nie wgrałeś sterowników do LAN. Wgraj sterowniki z płytki dołączonej do płyty głównej. Btw. skoro ci nie działa net, to jak piszesz tutaj?

57199140501148694665.png

Opublikowano

nie wgrałeś sterowników do LAN. Wgraj sterowniki z płytki dołączonej do płyty głównej. Btw. skoro ci nie działa net, to jak piszesz tutaj?

Właśnie też nie ogarniam teraz bede wgrywał jak co to napisze :)

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Mam płytke od płyty głownej Gigabyte 6-quad /S-series ale niewiem jaka płyta jest do niej dołączona.Mam takie płytki:

- IUCD Ver. 2.11

*Chipsets/ATA133+RAID/USB 2.0

MS,SD&SCR/AUDIO/Networs Drivers

-Motherboard Version 2. 8S

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Mam płytke od płyty głownej Gigabyte 6-quad /S-series ale niewiem jaka płyta jest do niej dołączona.Mam takie płytki:

- IUCD Ver. 2.11

*Chipsets/ATA133+RAID/USB 2.0

MS,SD&SCR/AUDIO/Networs Drivers

-Motherboard Version 2. 8S

nie wiem czy masz dwie płyty główne i jedną płytkę czy dwie płytki i jedną płytę główną, ale zainstaluj tą, na której jest Network Drivers.

57199140501148694665.png

Opublikowano

nie wiem czy masz dwie płyty główne i jedną płytkę czy dwie płytki i jedną płytę główną, ale zainstaluj tą, na której jest Network Drivers.

Też nic :(

MyManiek555.jpg
Opublikowano

odłącz modem od prądu (urządzenie, przez które łączysz się z internetem) i poczekaj z 30 minut i podłącz.

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...