Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mały ekran

kubajas98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kiedy pobrałem crossfire EU mam problem gdyż nie działa mi opcja fullscreen. W opcjach wszystko ustawiłem jak w crossfire NA (w crossfire NA wszystko jest OK), ale ekran cały czas jest mniejszy. Co robić?

Opublikowano

Nie wiem co tutaj może pomóc oprócz przeinstalowania gry

;)

Opublikowano

Grę pobrałem już dawno, ale kilka dni temu miałem formata i po pobraniu to samo. Mogę jeszcze dodać tylko, że na Na miałem to samo, ale po jakimś patchu samo się zrobiło.

Opublikowano

Jeśli masz tak jak PiecuPL napisał to musi być coś ze sterownikami. Ja miałem oryginalne sterowniki do swojej karty graficznej i miałem to samo. Zainstalowałem inne sterowniki, zmodyfikowane i problem znikł. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Nie, po prostu mam duży monitor, a ekran z CF nie jest rozszerzony na całość (kawałek pulpitu widać na dole i kawałek po prawej stronie). Po prostu mam ustawione fullscreen, ale działa jak na window mode.

Opublikowano

Nie, po prostu mam duży monitor, a ekran z CF nie jest rozszerzony na całość (kawałek pulpitu widać na dole i kawałek po prawej stronie). Po prostu mam ustawione fullscreen, ale działa jak na window mode.

Hmm jaki masz system ?

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Daj PPM na ikonkę CF EU: Właściwości > Skrót > Poniżej masz uruchom i daj Zmaksymalizowane chodzi to o okno gry ;)

@down

e tam 1 literka ale też może to zrobić i zobaczyć.

Opublikowano

@PiecuPL

To nie Combat Arms. ;) ^_^

Spróbuj PPM na ikonę gry - > Właściwości - > Zakładka Zgodność - > Wyłącz kompozycje wizualne ( zaznacz ) i Wyłącz kompozycje pulpitu ( zaznacz ).

Sprawdź tak.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

OMG żadna z tych rad nie działa, ale jak sprawdziłem ustawienia w NA to wszystko jest jak na początku czyli nie mam wyłączonych tych kompozycji wizualnych oraz jest ustawione normalne okno. Chyba muszę liczyć na to że zmieni się samo po jakimś patchu jak na NA. Dzięki za pomoc.

Opublikowano

OMG żadna z tych rad nie działa, ale jak sprawdziłem ustawienia w NA to wszystko jest jak na początku czyli nie mam wyłączonych tych kompozycji wizualnych oraz jest ustawione normalne okno. Chyba muszę liczyć na to że zmieni się samo po jakimś patchu jak na NA. Dzięki za pomoc.

Spróbuj klawiszami skrótu zmieniać okienka. Chodzi mi o ALT+TAB. Zrób tak kilka razy, pamiętam, że kiedyś to pomogło komuś na EU.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...